«Κανόνι»… απ’ τον τόπο σου (vids)

ΠΑΟΚ και Μούχλιας συναντιούνται για την «απογείωση» τους.
Πηγή: paok24.com
«Κανόνι»… απ’ τον τόπο σου (vids)
Photo Credits: @paok24

Πέρσι, ο ΠΑΟΚ είχε αργήσει να κάνει την κίνησή του για τον Δημήτρη Μούχλια και ο ταλαντούχος Έλληνας διεθνής διαγώνιος κατέληξε στη Γερμανία.

Φέτος, οι άνθρωποι του Δικεφάλου ήταν εξ αρχής αποφασισμένοι να φέρουν πάλι πίσω στη χώρα μας το νέο next big thing του ελληνικού βόλεϊ.

Λίγες εβδομάδες πριν πέσει η αυλαία της σεζόν που μας πέρασε ΠΑΟΚ και Μούχλιας ολοκλήρωσαν τις επαφές τους που είχαν ξεκινήσει επί της ουσίας από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο και έδωσαν τα χέρια.

Ο Έλληνας διεθνής πείστηκε από το project που του παρουσίασε ο Δικέφαλος και αποφάσισε να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα.

Μετά την παρουσία σε Έβρο Σουφλίου, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Ηρακλή, για τον Μούχλια, την αγωνιστική σεζόν 2019-20 ακολούθησε το… αμερικανικό όνειρο, και όντας σπουδαστής του Πανεπιστημίου της Χαβάης, συμμετείχε στο NCAA, έως τη σεζόν 2022-23. Στην τετραετία αυτή κατέκτησε δύο φορές το κολεγιακό πρωτάθλημα (2020-21 και 2021-22), όντας μάλιστα ο κορυφαίος σκόρερ τη σεζόν 2021-22. Όσον αφορά τις ατομικές διακρίσεις, τη σεζόν 2022-23 αναδείχθηκε ο καλύτερος διαγώνιος και κορυφαίος σκόρερ του κολεγιακού πρωταθλήματος.

Την περσινή σεζόν (2023-24) αγωνίστηκε στην γερμανική Ντούρεν, σε μία περίεργη σεζόν με αλλαγή προπονητή στην ομάδα με αγώνες που δεν έπαιζε αν και στα προηγούμενα παιχνίδια του ήταν εξαιρετικός.

«Ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιος Σύλλογος και νιώθω τιμή γι’ αυτή την ευκαιρία. Θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μία σεζόν με υγεία και είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε όλοι μας το 100% για να κερδίσουμε το κάθε παιχνίδι. Ανυπομονώ να ζήσω τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και από κοντά στο Παλατάκι!» δήλωσε ο ίδιος και είναι έτοιμος να τα δώσει όλα στην επιστροφή του στα πάτρια εδάφη.

Διαβάστε ακόμη...