"Πετυχημένη η φετινή χρονιά"

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας χάντμπολ, ο προπονητής της Στέλιος Υετίων σε δηλώσεις του, έκανε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς.
"Πετυχημένη η φετινή χρονιά"

Να τι δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Μιλώντας για τη χρονιά που τελείωσε ανέφερε: "Η χρονιά θεωρείται επιτυχημένη, όχι μόνο λόγω της κατάκτησης του κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και για το σερί των 20 αγώνων χωρίς ήττα, που «τρέξαμε» κατά τη διάρκεια της χρονιά. Από την άλλη πλευρά, όμως, θεωρώ ότι κάποια στιγμή φέτος αδικήσαμε τον εαυτό μας, καθώς θα μπορούσαμε να είχαμε παραταχθεί ίσως και λίγο διαφορετικοί, ωστόσο, χωρίς ν΄ αποτελεί δικαιολογία, είχαμε πολλά νέα παιδιά μέσα στην ομάδα και αλλάξαμε πολύ πράγματα στο αγωνιστικό κομμάτι".

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ στα play off σημείωσε: "Όλα τα ματς τα χάσαμε στις λεπτομέρειες. Από εκεί και πέρα, ίσως έπαιξε ρόλο και το ότι τα δύο πρώτα ήταν εκτός έδρας, ίσως και η αδράνεια και η έλλειψη σοβαρότερου κινήτρου, να δικαιολογούν και αυτά εν μέρει το ότι δεν καταφέραμε να κάνουμε νίκη στα πλέι-οφ".

Και κατέληξε, λέγοντας: "Παρ΄ όλα αυτά, θεωρώ ότι και στα τρία παιχνίδια, δείξαμε στόφα μεγάλης ομάδας, αλλά μας έλειπε κάτι στο τέλος".

 

Διαβάστε ακόμη...