"Το κλειστό θύμιζε Τούμπα"

Ο τεχνικός της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ Στέλιος Υετίων, στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι ο Δικέφαλος δικαιούνταν τη νίκη και το γήπεδο της ΧΑΝΘ θύμιζε ... Τούμπα!
"Το κλειστό θύμιζε Τούμπα"

Διαβάστε τα όσα είπαν οι προπονητές των δύο ομάδων:

Στέλιος Υετίων: «Ήταν μια καθαρή νίκη κόντρα σε έναν άξιο αντίπαλο. Η ΧΑΝΘ ήταν πολύ συγκεντρωμένη και είχε ισχυρό κίνητρο. Η βαθμολογική της θέση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική της δυναμική. Στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα και δικαιούμασταν την πρόκριση. Πετύχαμε το στόχο μας. Θύμιζε Τούμπα το κλειστό γυμναστήριο και ο κόσμος μας έδωσε ώθηση στα δύσκολα σημεία. Έχουμε δρόμο ακόμα για τον τελικό. Οποιαδήποτε ομάδα και αν προέκυπτε από το άλλο ζευγάρι θα ήταν ένας μεγάλος τελικός. Θα σκεφτούμε αυτό το ματς μία εβδομάδα πριν».

O Στέλιος Σειρεκίδης -προπονητής ΧΑΝΘ- από την πλευρά του δήλωσε: «Σήμερα η ομάδα μου έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Παίξαμε στα ίσια έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο αλλά στερηθήκαμε κάποια γκολ σημαντικά από κάποιες τελικές προσπάθειες που θα μπορούσαν να δώσουν άλλη εξέλιξη στο παιχνίδι. Το μυαλό μας είναι πλέον στο πρωτάθλημα και κρατάμε τα σπουδαία στοιχεία που δείξαμε σήμερα».

Διαβάστε ακόμη...