Ώρα Σούπερ Καπ! ΟΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή-ΠΑΟΚ

Για τον τελικό του Σούπερ Καπ Χάντμπολ ανδρών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, τον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή.
Ώρα Σούπερ Καπ! ΟΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή-ΠΑΟΚ
Photo Credits: @acpaok

Ο Κυπελλούχος Ελλάδος, ΠΑΟΚ, κάνει... ποδαρικό στη νέα σεζόν, έχοντας μπροστά του την διεκδίκηση ενός τίτλου. Με πολλά νέα πρόσωπα, το σύνολο του Στέλιου Σεϊρεκίδη προετοιμάστηκε σε υψηλούς ρυθμούς όλο αυτό το διάστημα, θέλοντας να εμφανιστεί απολύτως έτοιμο σε αυτή την σημαντική μάχη. 

Απέναντί του, ο ΟΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή, ο οποίος την περσινή σεζόν κατέκτησε την Handball Premier, συνθέτοντας μαζί με τον ΠΑΟΚ το ζευγάρι του Σούπερ Καπ της νέας περιόδου. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ΕΡΤSports HD. 

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή, ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, και είναι τελικός. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι να διεκδικήσουμε ένα τρόπαιο. Γνωρίζουμε ότι ο ΟΣΦΠ, τόσο λόγω έδρας, όσο και ομοιογένειας, εμφανίζεται ως φαβορί. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι το οποίο ενισχύει το κίνητρο μας. Από την πλευρά μας, ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας ομαλά, επικεντρωμένοι αποκλειστικά σε αυτό το παιχνίδι. Γνωρίζουμε την σπουδαιότητα του, και μένοντας πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας, πιστεύω πως θα διεκδικήσουμε τη νίκη». 


Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024
Τελικός, Σούπερ Καπ
Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης
19:00, ΟΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή-ΠΑΟΚ (ΕΡΤSports HD)

Διαβάστε ακόμη...