Η μεικτή ζώνη του ΟΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή-ΠΑΟΚ

Οι δηλώσεις του Στέλιου Σεϊρεκίδη, μετά τον αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΟΣΦΠ/Όμιλου Ξυνή, στο πλαίσιο του τελικού του 4ου Σούπερ Καπ Χάντμπολ ανδρών.
Η μεικτή ζώνη του ΟΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή-ΠΑΟΚ
Photo Credits: @acpaok

Στέλιος Σεϊρεκίδης:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε εννέα λάθη στο πασάρισμα, κάτι το οποίο σε δυσκολεύει να κερδίσεις έναν τέτοιο αγώνα. Τα λάθη στοίχισαν πολύ, ειδικά στην επίθεση, οπότε χάσαμε την ηρεμία μας στην άμυνα, κάτι που ήταν το δυνατό μας σημείο. Σίγουρα ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς σε πολλούς τομείς. Εμείς κοιτάμε μπροστά από εδώ και πέρα, σίγουρα δεν είναι καλό να χάνεις έναν τίτλο όταν σου δίνεται η ευκαιρία, αλλά από κει και πέρα η προσπάθεια από τα παιδιά έγινε, και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Κοιτάμε το μέλλον ώστε να είμαστε έτοιμοι στα παιχνίδια τα οποία θα έρθουν. 

Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα, έχοντας εντός έδρας τον Ολυμπιακό, και εκτός έδρας την ΑΕΚ, είναι δύο παιχνίδια τα οποία είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, να προετοιμαστούμε για αυτά τα παιχνίδια, ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Η ομάδα ξαναχτίζεται από την αρχή, καθώς έφυγαν πέντε παίκτες, ήρθαν πέντε παίκτες, όλοι βασικοί, και αυτό θέλει τον χρόνο του δυστυχώς. Θα προσπαθήσουμε να τους εντάξουμε όλους γρήγορα, ώστε να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε». 

Διαβάστε ακόμη...