Όμορφη εικόνα και θετικά συμπεράσματα από το διεθνές τουρνουά στα Σκόπια

Τις υποχρεώσεις του στο διεθνές τουρνουά στα Σκόπια ολοκλήρωσε ο κυπελλούχος Ελλάδος, αντιμετωπίζοντας την Εσκιλστούνα από τη Σουηδία, στον μικρό τελικό.
Όμορφη εικόνα και θετικά συμπεράσματα από το διεθνές τουρνουά στα Σκόπια
Photo Credits: @acpaok website

Ο Δικέφαλος ήταν εκείνος ο οποίος ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι, παίρνοντας ένα μικρό προβάδισμα στα πρώτα λεπτά. Στη συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε, με τις δύο ομάδες να είναι μαζί στο σκορ, ωστόσο ο ΠΑΟΚ πήρε και πάλι το προβάδισμα στο 22ο λεπτό. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, οι Σουηδοί έκαναν την ανατροπή, με το πρώτο ημίχρονο να τελειώνει στο 15-12. 

Σ' ένα γεμάτο επιθετικά δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες ήταν άκρως αποτελεσματικές, με την διαφορά ωστόσο των τριών τερμάτων να παραμένει υπέρ των Σουηδών, 18-15. Οι κυπελλούχοι έβγαλαν αντίδραση, περιόρισαν τους Σουηδούς, παίρνοντας παράλληλα ώριμες αποφάσεις επιθετικά, και έτσι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, 19-19. Η «ασπρόμαυρη» αντίδραση δεν έμεινε μόνο στην ισοφάριση, αφού οι παίκτες του Δικεφάλου πήραν και προβάδισμα δύο τερμάτων, βάζοντας δύσκολα στους Σουηδούς, 24-26. Η Εσκίλστουνα ισοφάρισε, 26-26, με το τελευταίο πεντάλεπτο να είναι άκρως ισορροπημένο. Ο Παπάζογλου απόκρουσε πέναλτι, διατηρώντας το 26-26 δύο λεπτά πριν το τέλος, ωστόσο ο Δικέφαλος λόγω δίλεπτης αποβολής είχε παίκτη λιγότερο. Οι Σουηδοί με 2-0 σερί πήραν προβάδισμα, 28-26, ο ΠΑΟΚ μείωσε με Γκεοργκιέφσκι, 28-27, ωστόσο δεν μπόρεσε να οδηγήσει το παιχνίδι σε παράταση, με το 28-27 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμη...