Με ψυχή και χαρακτήρα πήρε τη νίκη ο ΠΑΟΚ!

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Handball Premier ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας στην Μίκρα της Bianco Monte Δράμα με 28-26, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.
Με ψυχή και χαρακτήρα πήρε τη νίκη ο ΠΑΟΚ!
Photo Credits: @acpaok

Σ' ένα... κλειστό επιθετικά παιχνίδι στο πρώτο εικοσάλεπτο, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκοράρισμα, με αυτό το οποίο να κυριαρχεί να είναι η άμυνα και το πάθος, 7-7. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι πήραν ένα μικρό προβάδισμα, 8-10, το οποίο διατηρήσαν έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, 10-13.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι αντίπαλοι διατηρούσαν την διαφορά τους στα πρώτα δέκα λεπτά, 15-18. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι «ασπρόμαυροι» έβγαλαν αντίδραση και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, χάρη στο επιτυχημένη ρίσκο του Στέλιου Σεϊρεκίδη με το επτά εναντίον έξι στην επίθεση, 19-19. Παίρνοντας το απαραίτητο ψυχολογικό προβάδισμα και το μομέντουμ, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν την ανατροπή σε κομβικό σημείο, μεταφέροντας το άγχος στην Δράμα, 25-22. Σε μία εξαιρετική εμφάνιση από το 45' και μετά, οι παίκτες του Δικεφάλου δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους, παίρνοντας τη νίκη με 28-26.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Στέλιου Σεϊρεκίδη, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, απέναντι στην Ανόρθωση στην Κύπρο, στο πλαίσιο του πρώτου παιχνιδιού του Round 2 του EHF European Cup. 

Δείτε την αναμέτρηση:

Διαβάστε ακόμη...