Ο Μίχελ… ψάχτηκε και για τον Ντιέγκο Σόουζα

Από metrosport.gr: Ο Σλοβάκος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μόλις κατάλαβε ότι δυσκολεύει του Μίκου, στράφηκε και στις επόμενες που είχε στη λίστα του.
Πηγή: metrosport.gr
Ο Μίχελ… ψάχτηκε και για τον Ντιέγκο Σόουζα

Ο Λούμπος Μίχελ άρχισε από το βράδυ της Τρίτης να παίρνει τα μηνύματα από τους ανθρώπους της Ράγιο ότι πολύ δύσκολα θα μπορούσε να καλυφθεί η οικονομική διαφορά που υπήρχε για τον Μίκου και από χθες το πρωί επιχείρησε να βρει κάποιες εναλλακτικές λύσεις που ήταν στις αμέσως επόμενες επιλογές του στη λίστα που είχε.

Επικεντρώθηκε στην προσπάθεια για τον Ντιέγκο Σόουζα της Μαρίτιμο, περίπτωση για την οποία η «Μ» σας έχει ενημερώσει με διαδοχικά ρεπορτάζ. Ο Σλοβάκος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσπάθησε να διερευνήσει την προοπτική αγοράς του με ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ (σε δύο δόσεις των 400.000) που φερόταν να ζητά πορτογαλική ομάδα.

Ο παίκτης ήταν θετικός να έρθει στην Τούμπα, ωστόσο από τις επαφές που έγιναν φάνηκες ότι η διοίκηση της Μαρίτιμο δεν ήταν αποφασισμένη να πουλήσει τον παίκτη και φερόταν ανοιχτή μόνο στο να συζητήσει το ενδεχόμενο δανεισμού του ύψους 1.90μ. Βραζιλιάνου φορ με πορτογαλικό διαβατήριο. Αποδείχθηκε όμως σύντομα ότι δεν υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος για να ξεπεραστούν όλες οι εκκρεμότητες που υπήρχαν για να επέλθει συμφωνία.

Έτσι, η περίπτωση Σόουζα έμεινε στα χαρτιά. Σε ό,τι έχει να κάνει με την τιμωρία που του είχε επιβληθεί για επίθεση σε βάρος επόπτη σε φιλικό παιχνίδι αυτή πρόκειται να λήξει μέσα στον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε ακόμη...