«Έχει βγει ο Πρίγιοβιτς, δεν ξέχασε το γκολ ο Αθανασιάδης»

Από metrosport.gr: Τρόπο να σπάσει το ρυθμό παιχνιδιού του Βελγίου θα πρέπει να βρει η Εθνική Ελλάδος σύμφωνα με τα όσα είπε ο Θανάσης Παπάζογλου μιλώντας στο Metropolis 95.5.
Πηγή: metrosport.gr
«Έχει βγει ο Πρίγιοβιτς, δεν ξέχασε το γκολ ο Αθανασιάδης»

Ο 28χρονος πρωην επιθετικός του Δικεφάλου υποστήριξε ότι το Βέλγιο έχει πολύ καλές μονάδες αλλά δε θυμίζει ομάδα ενώ τόνισε ότι θα προσπαθήσει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ.

Επιπλέον, υποστήριξε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό πλέον ενώ αναφερόμενος στο ζευγάρι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο τόνισε ότι θα βρεθούν αντιμέτωπες δυο φορμαρισμένες ομάδες με τον ΠΑΟΚ να είναι σε καλύτερη θέση αφού η ρεβάνς είναι στην Τούμπα.

Τέλος, υποστήριξε ότι ο Άρης βρίσκεται σε καλό δρόμο και πλέον μπορεί να πετύχει την άνοδο αφού μειώθηκε η διαφορά και υπάρχουν πολλοί αγώνες μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αναμέτρηση της Ελλάδας με το Βέλγιο: «Το Βέλγιο είναι πολύ καλή ομάδα, έχει ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε top πρωταθλήματα. Έχει καλές μονάδες αλλά στο τελευταία διοργάνωση είδαμε ότι δεν είναι τόσο ομάδα. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Είναι πρώτο και αήττητο. Έχουμε πολύ δύσκολο έργο μπροστά μας. Αυτό δεν παύει να σημαίνει ότι εμείς θα διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Το Βέλγιο θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ για να ανοίξει την άμυνα μας. Πρέπει να σπάσουμε το ρυθμό του παιχνιδιού».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι μπερδεμένη η εικόνα του ελληνικού πρωταθλήματος. Βλέπουμε έναν Ολυμπιακό που δεν είναι η ίδια ομάδα που ήταν στην αρχή και τις ομάδες που είναι από κάτω να έχουν δυναμώσει. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνουν πολύ καλά πλέι οφ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει χρόνος για να διεκδικήσει κάποιος άλλος το πρωτάθλημα. Πιο κάτω το πρωτάθλημα έχει γίνει λίγο πιο ανταγωνιστικό».

Για το ζευγάρι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στο Κύπελλο: «Είναι ένα παιχνίδι με δύο ομάδες που είναι φορμαρισμένες. Είναι ένα καλό ζευγάρι. Το ότι το πρώτο παιχνίδι είναι στη Λεωφόρο και το δεύτερο στην Τούμπα είναι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ».

Για τον Αθανασιάδη: «Είναι θέμα ψυχολογικό. Δεν ξέχασε να βάζει γκολ αλλά όσο καιρός περνάει χωρίς να πετυχαίνει γκολ, τόσο χειρότερο γίνεται. Ξέρει να σκοράρει. Έστω και αργά να πετύχει το πρώτο γκολ θα κλείσει τη χρονιά καλά».

Για τον Πρίγιοβιτς: «Μόνο καλή σκέψη μπορεί να σου αφήσει ο παίκτης. Είναι αποτελεσματικός και έχει βγει. Είναι ένας παίκτης που δηλώνει παρών με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον Άρη: «Οι ομάδες δεν φτιάχνονται με τα ρόστερ. Σημασία έχει να είναι ομάδα. Δεν έχω αγωνιστεί στο πρωτάθλημα αυτό αλλά από όσα μου λένε, είναι μια κατηγορία περίεργη που μετρά το αποτέλεσμα και η συνέπεια. Και εδώ που φτάσαμε πλέον θα ανέβει. Έχει πολλούς αγώνες μπροστά εξάλλου».

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Θα προσπαθήσω να μείνω έξω. Είχα κατά καιρούς προτάσεις από ελληνικές ομάδες αλλά δεν ήταν κάτι το τρομερό».

Διαβάστε ακόμη...