«Κληρώνει» για Μολέδο

Aπό sdna.gr: Η υπόθεση Ροντρίγκο Μολέδο συνεχίζει να απασχολεί τον ΠΑΟΚ και υπάρχει ακόμη ανοιχτό παράθυρο μετακίνησης του, από τον Παναθηναϊκό στον Δικέφαλο.
Πηγή: sdna.gr
«Κληρώνει» για Μολέδο

Καθοριστική θα είναι η αποψινή ημέρα για το μεταγραφικό θέμα του κεντρικού αμυντικού που "καίει" τους "ασπρόμαυρους". Σύμφωνα με πηγές που πρόσκεινται στον Παναθηναϊκό, υπάρχει δυνατότητα εξάμηνου δανεισμού του παίκτη στον ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι ο Μολέδο έχει συμφωνήσει με την βραζιλιάνικη Ιντερνασιονάλ αλλά για το καλοκαίρι.

Σήμερα άλλωστε, θα υπάρξει ραντεβού του Τεχνικού Διευθυντή του τριφυλλιού, Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου, με τον Αθλητικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, έτσι ώστε οι δύο πλευρές να βρουν λύση για να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν το "deal" και δεν αποκλείεται να συζητηθεί όντως το ενδεχόμενο δανεισμού το παίκτη.

Διαβάστε ακόμη...