Αυτά ισχύουν για “νέα Τούμπα” και Καυτανζόγλειο!
SHARE:
Το «4» θυμίζει «θύρα 4» και το 1926 που ακολουθεί (41.926), είναι το έτος ιδρύσεως του ΠΑΟΚ, αλλά αυτός ο αριθμός θεατών επιτρέπει διεξαγωγή τελικού Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι η μεγάλη επιθυμία του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έτσι λοιπόν, τα σχέδια του γηπέδου ετοιμάζονται πάνω σε αυτό το πλάνο, όπως αποκάλυψε ο πρώην Υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος, που έχει υπογράψει τα σχετικά έγγραφα για το χωρικό σχέδιο πριν αποχωρήσει από το Υπουργείο και την Κυβέρνηση.
Δεν είναι θέμα λοιπόν καθυστέρησης της σημερινής Κυβέρνησης, αλλά προσπάθειας των αρχιτεκτόνων που θα σχεδιάσουν τη «νέα Τούμπα» να ετοιμάσουν το πλάνο για 41.926 θέσεις, που προϋποθέτει βύθιση του γηπέδου και ερωτηματικά για το τι υπάρχει από κάτω!
Εάν βρουν τίποτε τάφους ή αρχαία, είναι γεγονός ότι όλα θα μπλοκάρουν, αν και κατά την τοποθέτηση θεμελίων του κτιρίου που στήθηκε το 2004, δεν βρήκαν τίποτα και όλα κύλησαν ομαλά.
Εάν όλα πάνε καλά, ο ΠΑΟΚ θα «μετακομίσει» στο Καυτανζόγλειο, όπου ο πρόεδρος της επιτροπής διοίκησης του Σταδίου, Απόστολος Μητιντζής, ο οποίος σήμερα θα υποβάλλει την παραίτησή του για να αντικατασταθεί όλη η διοίκηση, μίλησε για την προσυμφωνία που είχαν πετύχει με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά δεν προχώρησε λόγω της αλλαγής Κυβέρνησης.
Λέει λοιπόν: «Είχαμε προσυμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για την μετακόμισή του στο Καυτανζόγλειο και είχαμε βρει και το ποσό που θα πλήρωνε συνολικά: Θα ήταν 3 εκ. ευρώ, για ενοίκιο τριών ετών, αλλά χωρίς επιπλέον ποσοστά από διαφημίσεις κλπ, εκ των οποίων ένα μέρος θα γίνονταν έργα στο Στάδιο και το υπόλοιπο θα πληρωνόταν, αλλά δεν προχώρησε το θέμα γιατί άλλαξε η Κυβέρνηση και τώρα θα αλλάξει και η διοίκηση του Καυτανζογλείου, αφού την Δευτέρα, αφού υπογράψω τη μισθοδοσία των εργαζομένων, θα αποχωρήσω εγώ και όλο το διοικητικό συμβούλιο, που ήμασταν αφιλοκερδώς σε αυτή τη διοίκηση επί 4 χρόνια».
Κι ακόμη: «Ο ΠΑΟΚ θα έκανε αλλαγές στα δυο από τα πέντε αποδυτήρια που υπάρχουν στο γήπεδο και θα τα έπαιρνε αυτός, ενώ θα υπήρχε κοινή αίθουσα διαιτητών και τα άλλα δυο αποδυτήρια θα τα χρησιμοποιούσε ο Ηρακλής ή κάποιες άλλες ομάδες, εθνικών συγκροτημάτων ή αγώνων που διεξάγονται εκεί. Θα γίνονταν ηλεκτρομηχανολογικές βελτιώσεις γιατί πλέον το στάδιο είχε ανακαινισθεί το 2004 αλλά πέρασαν τόσα χρόνια και δεν υπάρχουν ανταλλακτικά, είναι εκτός παραγωγής από τότε. Θα θέλαμε να φτιάξουμε με τα λεφτά που θα παίρναμε από τον ΠΑΟΚ έναν δεύτερο διάδρομο κάτω από τις κερκίδες του σταδίου, για να μπορούν να τρέχουν οι πολίτες, θα κάναμε γενικώς κάποιες παρεμβάσεις τεχνικού χαρακτήρα, στους λέβητες, θα βάζαμε στέγαστρο στις κερκίδες του βοηθητικού γηπέδου, γιατί τα λεφτά της επιχορήγησης των 650.000 ευρώ, δεν μας φτάνουν».
Και για τη συνέχεια: «Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να περιμένει τώρα τις αποφάσεις της νέας Κυβέρνησης και μετά να προχωρήσει σε μετακόμιση, γι αυτό δεν ήρθε να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία, δεδομένου ότι εάν υπογράφαμε υπήρχε κίνδυνος να ακυρωθεί η σύμβαση».