«Βόμβα» στην Μπεϊτάρ!

Από paok24.com: Σαν «κεραυνός» έπεσε στην Ιερουσαλήμ η δήλωση του Ντανίλο Ασπρίγια, του πρώτου σκόρερ της Μπεϊτάρ, ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα!
Πηγή: paok24.com
«Βόμβα» στην Μπεϊτάρ!

Την ώρα που οι φίλοι της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Europa Conference League, πιέζουν τη διοίκηση για μεταγραφές, βλέπουν να βρίσκονται μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσουν έναν κομβικό παίκτη.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του στο Ισραήλ τόνισε ότι θέλει να αποδεσμευτεί από την Μπεϊτάρ, καθώς όπως σημειώνει έχασε το κίνητρο του για να αγωνίζεται για την ομάδα!

Πρόκειται για έναν παίκτη που την περασμένη σεζόν πέτυχε 13 γκολ σε 25 εμφανίσεις, ενώ μοίρασε και 4 ασίστ στο πρωτάθλημα.

Ο Ασπρίγια μάλιστα σημείωσε ότι έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της Μπεϊτάρ για την απόφασή του αυτή, τονίζοντας ότι θέλει να απολαύσει την τελευταία του σεζόν στο ποδόσφαιρο χωρίς πίεση, ενώ δείχνει ιδιαίτερα ενοχλημένος για τα σχόλια που γίνονται εις βάρος του.

«Υπήρχαν στιγμές που ένιωθα ότι δεν μπορούσα ούτε να προπονηθώ, ούτε να παίξω, όμως έπαιρνα παυσίπονα και έμενα σιωπηλός. Δεν μπορώ να ζήσω άλλο έτσι» σημειώνει για τα όσα βίωσε την περασμένη σεζόν, προσθέτοντας ότι δεν έχει πλέον τη δύναμη και την ενέργεια για να παίζει σε αυτό το επίπεδο.

Μάλιστα ο ίδιος υπογραμμίζει ότι δεν τον ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά, ούτε η αποζημίωση, αλλά θέλει απλώς να αποχωρήσει από την ομάδα.

«Θέλω να απολαύσω την τελευταία μου σεζόν στο ποδόσφαιρο. Αν δεν με αφήσουν τότε θα απολαμβάνω μόνο την ζωή και όχι το ποδόσφαιρο. Μπορεί να πάω στην Κολομβία που τα ματς είναι λιγότερα. Δεν μπορώ να παίζω στις εντάσεις του Ισραήλ. Ξέρω ότι ο κόσμος μπορεί να είναι θυμωμένος μαζί μου, αλλά έδωσα την ζωή μου στην Μπεϊτάρ κι αυτό μου έφερε πολύ στρες. Ο κόσμος δεν ξέρει τι πέρασα για να μπορώ να παίζω.

Ποιο είναι το νόημα να κρατήσεις έναν παίκτη στην ηλικία μου με το ζόρι, δίχως αυτός να θέλει να παίζει. Γιατί να με πληρώνει η Μπεϊτάρ; Δεν αξίζω να παίζω στην ομάδα με τέτοιες συνθήκες, δεν θα είμαι ο ίδιος παίκτες. Είναι καλύτερο να κρατήσουν τα χρήματα που θα έδιναν για μένα και να τα δώσουν σε κάποιο άλλο παίκτη που θα θέλει να βρίσκεται εκεί. Εγώ έχασα το κίνητρο μου, δεν βλέπω κανέναν νόημα να γυρίσω. Δεν έχω πια κάποια πρόκληση. Δεν αξίζω να τελειώσω την καριέρα μου με ένα τέτοιο τρόπο. Θέλω να αφήσω πίσω μου καλές αναμνήσεις. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει αυτά που λέω. Είναι καλύτερο για όλους μας.

Θα επιστρέψω στο Ισραήλ τις επόμενες ημέρες για να μιλήσω προσωπικά με τον ιδιοκτήτη και ίσως καταλάβουν, όταν τους εξηγήσω ακριβώς το πρόβλημα. Ίσως νομίζουν ότι θέλω περισσότερα λεφτά. Δεν θέλω περισσότερα λεφτά.

Στην ηλικία μου δεν έχω πολύ χρόνο, πρέπει να λυθούν όλα σε μία – δύο εβδομάδες. Αφήνω ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο να αποσυρθώ, όμως δεν μου αξίζει κάτι τέτοιο. Θέλω να παίξω άλλη μία χρονιά στην Κολομβία και να αποσυρθώ ήρεμα».

Διαβάστε ακόμη...