Μπεϊτάρ: Το ταξίδι και το «καμπανάκι» για Τούμπα!

Κάτι περισσότερο από μια εβδομάδα απομένει για την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν, όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, για την πρώτη αναμέτρηση του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League.
Πηγή: thessports.gr
Μπεϊτάρ: Το ταξίδι και το «καμπανάκι» για Τούμπα!

Οι Ισραηλινοί ετοιμάζονται για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, με την Μπεϊτάρ να εκδίδει ανακοίνωση αναφορικά με τους φιλάθλους τους, που θέλουν να την ακολουθήσουν στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας (27/7, 20:30).

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάσει του κανονισμού της UEFA, η ομάδα της Ιερουσαλήμ δικαιούται το 5% της χωρητικότητας του γηπέδου, δηλαδή περίπου 1.400 εισιτήρια.

Σε αυτήν κρούει και τον κώδωνα του κινδύνου, υπογραμμίζοντας ότι θα υπάρχει ισχυρή παρουσία της αστυνομίας στην Τούμπα.

Η ανακοίνωση της Μπεϊτάρ αναφέρει:

«Η Μπεϊτάρ, όπως καθορίζεται από την UEFA, έλαβε τα εισιτήρια που δικαιούταν, μερικά από τα οποία έχουν ήδη διατεθεί στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι θα βρεθούν στο τσάρτερ της αποστολής.

Όσοι επιθυμούν να πάρουν το εισιτήριο τους, θα πρέπει να το αγοράσουν διαδικτυακά, με υποχρεωτική τη χρήση της ταυτότητας τους.

Η τιμή του εισιτηρίου για τη «Θύρα 8» κοστίζει 15 ευρώ, ενώ για τη «Θύρα 1», που κοστίζει 50 ευρώ. Το εισιτήριο δεν μπορεί να μεταφερθεί».

Λίγο πιο μετά , η ανακοίνωση χτυπάει «καμπανάκι» για την παρουσία των φιλάθλων της στη Θεσσαλονίκη:

«Αγαπητοί φίλαθλοι, στο πλαίσιο της σκληρής πολιτικής της UEFA για τα επεισόδια, απαγορεύεται η χρήση βεγγαλικών. Ζητάμε από τους οπαδούς που θα συνοδεύσουν την ομάδα στη Θεσσαλονίκη να το κάνουν με ιδιαίτερη προσοχή και να μας βοηθήσουν προκειμένου να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα ο αγώνας. Η ελληνική αστυνομία, γνωρίζοντας ότι οι συνθήκες μπορεί να γίνουν εκρηκτικές, θα παραταχθεί με αυξημένες δυνάμεις. Προσοχή, μην εμπλακείτε σε φασαρίες σε μια ξένη χώρα, και προκαλέσατε ζημιά στο κλαμπ».

Διαβάστε ακόμη...