Η πρώτη απώλεια, το ερωτηματικό και ο ΠΑΟΚ

Η νέα σεζόν δεν ξεκίνησε με τον πιο ιδανικό τρόπο για την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, καθώς λίγες ημέρες πριν από την πρώτη "μάχη" με τον ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 3-1 από τη Μακάμπι Χάιφα -με ανατροπή- στον τελικό του Super Cup Ισραήλ.
Πηγή: paok24.com
Η πρώτη απώλεια, το ερωτηματικό και ο ΠΑΟΚ

Η προσεχής αντίπαλος του "Δικεφάλου" στρέφει τώρα την προσοχή της στην πρώτη "μάχη" της Τούμπας κι ετοιμάζεται για την αναχώρησή της για τη Θεσσαλονίκη, με τον Γιόσι Αμπουκασίς από τη μεριά του να επαναλαμβάνει για μία ακόμη φορά, πως τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι για την ομάδα του.

Το θέμα του Ίον Νικολαέσκου, που πέρσι σκόραρε 19 φορές, παραμένει ανοικτό, με τον Μολδαβό επιθετικό να έχει στα χέρια του προτάσεις και να πιέζει για να αποχωρήσει, την ώρα που στην Μπεϊτάρ γίνεται προσπάθεια να μείνει ενόψει των αγώνων με τον ΠΑΟΚ, ενώ χθες δεν ξεκίνησε στον τελικό.

"Δε θέλω να μιλήσω για όλη αυτήν την ιστορία. Γνωρίζετε την κατάσταση. Όλοι γνωρίζουν ότι έχει κάποιες απαιτήσεις και θέλει να προχωρήσει μπροστά. Για όσο είναι εδώ, τον υπολογίζουμε είναι για κάποια λεπτά αγώνων, είτε για ολόκληρο παιχνίδι", σημείωσε από τη δική του μεριά ο τεχνικός των Ισραηλινών, ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να κάνει ασφαλή πρόβλεψη με φόντο τον ΠΑΟΚ.

Όλα αυτά, μερικές ημέρες πριν από το πρώτο ματς με τον "Δικέφαλο", για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, με τους Ισραηλινούς να καλούνται να βρουν λύση σε ένα σημαντικό -γι' αυτούς- ζήτημα.

Διαβάστε ακόμη...