Αμπουκασίς: «Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί - Εκτός αποστολής ο Φράντεϊ»

Από sdna.gr: Ο προπονητής της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Γιόσι Αμπουκασίς, χαρακτήρισε φαβορί τον ΠΑΟΚ, στάθηκε στην αναγκαιότητα να παίξουν έξυπνα στην Τούμπα ενώ επιβεβαίωσε την απουσία του Φρεντ Φράντεϊ.
Πηγή: sdna.gr
Αμπουκασίς: «Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί - Εκτός αποστολής ο Φράντεϊ»

Για την ευρωπαϊκή πρόκληση της Μπεϊτάρ, αρχής γενομένης από το ματς της Τούμπας, μίλησε ο Γιόσι Αμπουκασίς, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως:

«Έχω δει πολλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Φέτος, είδαμε τα φιλικά παιχνίδια του. Γνωρίζω πολύ καλά την ατμόσφαιρα της Τούμπας, από τότε που ήμουν ποδοσφαιριστής... Ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα αλλά ξέρουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ.Γνωρίζουμε πολυ καλά πως το φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ. Διαθέτει ποιοτικούς παίκτες. Ας μην ξεχνάμε όμως πως εδώ θα παίξουμε ένα ημίχρονο και το δεύτερο στην Ιερουσαλήμ. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να δώσουμε συνέχεια στην έδρα μας».

Παράλληλα, επιβεβαίωσε την απουσία του Φρεντ Φράντεϊ: «Είχαμε πρόβλημα με τη βίζα του Φράντεϊ και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή στην Θεσσαλονίκη».
Μιγκέλ Σίλβα: «Legend του ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια»

Ο Μιγκέλ Σίλβα εκπροσώπησε τους παίκτες της Μπεϊτάρ και αποκάλυψε πως πήρε αρκετές πληροφορίες από τον Ράφα Σοάρες: «Ξέρω αρκετά πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Ο Ράφα Σοάρες είναι φίλος μου και μιλήσαμε... Μου έχουν πει πως είναι η ατμόσφαιρα της Τούμπας, έχω δει και βίντεο. Ο πιο επικίνδυνος παίκτης για μένα είναι πάντα ο επιθετικός, οι εξτρέμ, κίνδυνος προέρχεται από τα στημένα, από όποιον με προσεγγίζει...».

Πάραλληλα, στάθηκε και στον αρχηγό και συμπατριώτη του, Αντελίνο Βιεϊρίνια, τον οποίο χαρακτήρισε legend του ΠΑΟΚ: «Ξέρω καλά τον Βιεϊρίνια, είναι legend του ΠΑΟΚ. Έχω παίξει με τον αδερφό του»

Διαβάστε ακόμη...