Ισραηλινά ΜΜΕ : «Ο Αμπουκασίς έκρυψε το βασικό σχήμα λόγω… κατασκοπείας στην Τούμπα»!

Απο thessports.gr: Δημοσίευμα με ενδιαφέρον από το Ισραήλ λίγες ώρες πριν την σέντρα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ σχετικα με την τελευταία προπόνηση της ομάδας από την Ιερουσαλήμ.
Πηγή: thessports.gr
Ισραηλινά ΜΜΕ : «Ο Αμπουκασίς έκρυψε το βασικό σχήμα λόγω… κατασκοπείας στην Τούμπα»!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sports.walla.co.il ο προπονητής της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Γιόσι Αμπουκασίς κατάλαβε ότι υπάρχουν στο γήπεδο εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ (!) και για αυτό θόλωσε τα νερά, δοκιμάζοντας πρόσωπα και σχήματα.

«Ο Γιόσι Αμπουκασίς έλαβε υπόψη του ότι στην τελική προπόνηση υπήραν εκπρόσωποι των Ελλήνων στο γήπεδο και δοκόμασε τόσο σχήμα με τέσσερις, όσο και σχήμα με πέντε παίκτες στην άμυνα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσιευμα της ισραηλινής ιστοσελίδας.

Σε ότι αφορά τα πλάνα του Αμπουκασίς για την ενδεκάδα, στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι υπολογίζεται κανονικά ο Τράζιε Τομάς, που δεν αγωνίστηκε σε κανένα φιλικό, ενώ μπήκε ως αλλαγή στον τελικό του Σουπερ Καπ με την Μακάμπι Χάιφα.

«Η έκπληξη στην τελευταία προπόνηση είναι η ενσωμάτωση του Γκοντλίμπ ως στόπερ δίπλα στον Ντγκανί. Ο Γκότλιμπ δεν έχει ακόμα λεπτά στα φιλικά παιχνιδια ή στο Σούπερ Καπ αλλά λόγω των προβλημάτων με παίκτες στην άμυνα, ο προπονητής σκέφτεται να ξεκινήσει μαζί του. Σε ορισμένες προπονήσεις, ο Oφίρ Κριάφ υπηρέτησε ως τρίτος αμυντικός δίπλα στον Ντγκανί και τον Γκοντλίμπ. Λόγω της απουσίας του Φράιντεϊ, ο Νικολαέσκου θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Σουά θα παίξει ως δεύτερος επιθετικός ή αριστερό εξτρέμ ανάλογα με το σχήμα που θα επιλέξει ο προπονητής. Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Τομάς», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα για την Μπεϊτάρ.

Η Μπεϊτάρ – σύμφωνα με τα όσα γράφουν στο Ισραήλ – θα αρχίσει το ματς απόψε με τους σε σχηματισμό 4-3-3 με τους : Μιγκέλ Σίλβα – Μπιτόν, Ντγκανί, Γκοντλίμπ, Μοροζόφ – Καριάφ, Τομάς, Ασκενάζι – Σουά, Μουζί (ή Μίχα), Νικολαέσκου.

Διαβάστε ακόμη...