Τι γράφουν στο Ισραήλ για τα επεισόδια των οπαδών της Μπεϊτάρ

Από thessports.gr:Πληροφορίες σχετικά με την ένταση που υπήρξε κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, με τη σύγκρουση που υπήρξε μεταξύ της ελληνικής αστυνομίας και των οπαδών της ομάδας από το Ισραήλ, δίνουν τα ΜΜΕ της χώρας.
Πηγή: thessports.gr
Τι γράφουν στο Ισραήλ για τα επεισόδια των οπαδών της Μπεϊτάρ

Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, περίπου στο 30ο λεπτό, οι οπαδοί των φιλοξενούμενων, που βρέθηκαν στη θύρα 8, κινήθηκε κατά των αστυνομικών δυνάμεων της Τούμπας, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ρεπορτάζ από το Ισραήλ αναφέρουν πως υπήρξε τεράστια καθυστέρηση κατά των έλεγχο των Ισραηλινών από τις Αρχές, κάτι που προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στους φίλους της Μπεϊτάρ.

Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει πως η οδηγία που είχε τεθεί από τους φορείς του αγώνα ήταν οι φιλοξενούμενοι να μετακινηθούν με λεωφορεία στο γήπεδο της Τούμπας, για να αποφευχθεί οποιαδήποτε εξωαγωνιστική σύγκρουση.

Κάποια στιγμή, όταν υψώθηκαν εντός του γηπέδου σημαίες της Παλαιστίνης, οι Ισραηλινοί αντέδρασαν και πέταξαν μία φωτοβολίδα στην πλευρά των οπαδών του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να παρέμβει η ελληνική αστυνομία και να υπάρξουν οι παρακάτω εικόνες σύγκρουσης.

Διαβάστε ακόμη...