Μόλις το τέταρτο 0-0!

Από paok24.com: Η χθεσινοβραδινή ισοπαλία χωρίς γκολ στην αναμέτρηση της Τούμπας, μεταξύ ΠΑΟΚ και Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ήταν μόλις η τέταρτη στο "σπίτι" του ΠΑΟΚ στην ευρωπαϊκή ιστορία του Δικεφάλου, σε νοκ άουτ αναμετρήσεις!
Πηγή: paok24.com
Μόλις το τέταρτο 0-0!

Η πρώτη, έλαβε χώρα τη σεζόν 1983-84, στο ιστορικό αν μη τι άλλο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο του β΄ προκριματικού γύρου του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, αποτέλεσμα που έκανε την εμφάνισή του στη ρεβάνς του Μονάχου, με τον ΠΑΟΚ να χάνει την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι (9-8) και αφού οι Βαυαροί χρειάστηκαν την σκανδαλώδη βοήθεια του Άγγλου διαιτητή, Άλαν Ρόμπινσον!

Στο ξεκίνημα της σεζόν 1990-91, ο ΠΑΟΚ απέσπασε "λευκή" ισοπαλία από τη Σεβίλλη στην Ισπανία στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, με το 0-0 να επαναλαμβάνεται και στην Τούμπα, τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στην παράταση. Στα πέναλτι, ο Δικέφαλος ηττήθηκε με 4-3 και αποκλείστηκε!

Τέλος, στη σεζόν 1998-99, για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-0 από την Ρέιντζερς στη Γλασκόβη και στον επαναληπτικό της Τούμπας έμεινε στο 0-0...

Διαβάστε ακόμη...