«Ξεσηκωμός» στην Μπεϊτάρ: Ολοταχώς για sold out με ΠΑΟΚ!

Από sdna.gr: Παροξυσμός στις τάξεις της Μπεϊτάρ μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας - Εξαφανίζονται τα εισιτήρια της ρεβάνς στο Ισραήλ.
Πηγή: sdna.gr
«Ξεσηκωμός» στην Μπεϊτάρ: Ολοταχώς για sold out με ΠΑΟΚ!

Πολύ μεγάλη είναι η ανταπόκριση των Ισραηλινών στο κάλεσμα της Μπεϊτάρ για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Ο στόχος των Ισραηλινών στο γήπεδο της Τούμπας επετεύχθη και το σύνολο του Γιόσι Αμπουκασίς αποχώρησε με το υπερπολύτιμο 0-0.

Η πρόκριση είναι ανοιχτή για τις δύο ομάδες, ωστόσο, είναι σαφές πως είναι η σειρά των γηπεδούχων να χρησιμοποιήσουν το «χαρτί» της έδρας τους προκειμένου να δυσκολέψουν περαιτέρω το έργο των ασπρόμαυρων.

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, μετά το τέλος του πρώτου αγώνα, οι οπαδοί της Μπεϊτάρ άρχισαν να αγοράζουν μαζικά εισιτήρια για τον επαναληπτικό στο Teddy Stadium, με τα ΜΜΕ του Ισραήλ να αναφέρουν πως «έφυγαν» σε χρόνο ρεκόρ 20.000 εισιτήρια. Πλέον φαίνεται πως έχουν απομείνει ελάχιστα απούλητα για το προσεχές ματς με τον ΠΑΟΚ στις 3 Αυγούστου στην Ιερουσαλήμ, πηγαίνοντας ολοταχώς για sold out.

μπειταρ

Αξίζει να σημειωθεί πως τo Teddy Stadium έχει χωρητικότητα 31.733 φιλάθλων και ο ΠΑΟΚ, βάσει του κανονισμού της UEFA, δικαιούται το 5% των εισιτηρίων που θα εκδοθούν για την αναμέτρηση, αν και ακόμη δεν γίνει γνωστό το ακριβές νούμερο που θα ζητήσει ο Δικέφαλος για την κάλυψη των αναγκών του.

Διαβάστε ακόμη...