Διαφορετικά δεδομένα ενόψει Ισραήλ

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, καθώς το βράδυ της Πέμπτης, στο Ισραήλ, θα κριθεί το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.
Πηγή: paok24.com
Διαφορετικά δεδομένα ενόψει Ισραήλ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του, έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία για το δεύτερο ματς με τους Ισραηλινούς, με τον Ρουμάνο τεχνικό να βλέπει τις επιλογές του να αυξάνονται σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι.

Το γεγονός ότι μόνο το όνομα του Σάστρε βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή στο απουσιολόγιο, δίνει τη δυνατότητα στον Λουτσέσκου να αποφασίσει με μεγαλύτερη ηρεμία, ενώ πλέον στη διάθεσή του είναι κανονικά και οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Αντρέ Βιεϊρίνια, καθώς αμφότεροι εξέτισαν την τιμωρία τους και επιστρέφουν.

Ο πρώτος, μοιάζει σίγουρο ότι θα ξεκινήσει -εφόσον είναι και πνευματικά έτοιμος- ενώ θέση διεκδικεί και ο Πορτογάλος, από τη στιγμή που είναι καλά.

Την ίδια στιγμή, θετικό είναι και το γεγονός ότι ο Αλί Σαμάτα θα έχει άλλη μία -ουσιαστικά- εβδομάδα κανονικών προπονήσεων, με τον Τανζανό επιθετικό να ανεβάζει στροφές, προκειμένου να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Διαβάστε ακόμη...