Παροξυσμός στην Μπεϊτάρ ενόψει ΠΑΟΚ : Έχουν φύγει ήδη 25.000 εισιτήρια!

Τρέλα επικρατεί στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο «Τέντι Στέιντιουμ» την Πέμπτη το βράδυ (20:30) στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League.
Πηγή: thessports.gr
Παροξυσμός στην Μπεϊτάρ ενόψει ΠΑΟΚ : Έχουν φύγει ήδη 25.000 εισιτήρια!

Το 0-0 που πήρε στην Τούμπα η ομάδα του Γιόσι Αμπουκασίς, σε συνδυασμό με το ότι αυτό το ματς θα είναι το πρώτο εντός έδρας για την νέα σεζόν έχει δημιουργήσει ένα κλίμα πρωτοφανές στην Μπεϊτάρ που αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα sold out και να μην ανοίξουν καν εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο Ισραήλ ήδη έχουν φύγει 25.000 εισιτήρια (το γήπεδο της Μπεϊτάρ σύμφωνα με την επίσημη αναφορά έχει χωρητικότητα 31.733 θεατών) και θεωρείται σίγουρο ότι όλα τα εισιτήρια θα φύγουν πριν καν μπουμε στο τελευταίο 24ωρο πριν την έναρξη του αγώνα.

Το γήπεδο που θα παίξει ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης και θα κυνηγήσει την πρόκριση δεν είναι αποκλειστικά της Μπεϊτάρ, αφού στο ίδιο γήπεδο παίζει και η Χαποέλ Ιερουσαλήμ. Το «Τέντι Στέιντιουμ» ανακαινίστηκε το 2020 για δεύτερη φορά από το 1990 που χτίστηκε (η πρώτη ήταν το 2016) και θεωρείται από τα πιο hi tech γήπεδα στο Ισραήλ, όντας η έδρα της εθνικής Ισραήλ το τελευταίο διάστημα.

Φαίνεται πως στο παιχνίδι της Πέμπτης, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ το γήπεδο θα ειναι κατάμεστο και αναμένεται να δημιουργηθεί μια καυτή ατμόσφαιρα με την παρουσία 30.000 θεατών.

Διαβάστε ακόμη...