Ο Τσουκουέζε αποθέωσε τον Έκονγκ

Από forzaonline.gr:Η Μίλαν στα τέλη του Ιούλη έβγαλε από τα ταμεία της σχεδόν 30 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον 24χρονο Νιγηριανό εξτρέμ της Βιγιαρεάλ, Σάμιουελ Τσουκουέζε.
Πηγή: forzaonline.gr
Ο Τσουκουέζε αποθέωσε τον Έκονγκ

Μάλιστα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής ήδη έχει αγωνιστεί στη Serie A με τη φανέλα των «ροσονέρι» μετρώντας 3 συμμετοχές και 53 αγωνιστικά λεπτά.

Ο Τσουκουέζε μίλησε λοιπόν στην ιστοσελίδα Football Fans Tribe και εκτός από το κομμάτι της μεταγραφής του αναφέρθηκε και στον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ, Ουίλιαμ Τροστ Έκονγκ. Ο ποδοσφαιριστής της Μίλαν αναφέρθηκε μάλιστα με κολακευτικά λόγια στον παίκτη του Δικεφάλου χαρακτηρίζοντας τον ως ηγέτη. Οι δυο τους άλλωστε είναι συμπαίκτες στην εθνική Νιγηρίας.

Σε ερώτηση λοιπόν για το ποιος ή ποιοι συμπαίκτες του στην εθνική Νιγηρίας θα μπορούσαν μετά το τέλος της καριέρας του να ακολουθήσουν τον δρόμο της προπονητικής ανέφερε: «Ο Κέλεσι Ιχεανάτσι, διότι μιλάει συνεχώς για ποδόσφαιρο και ο Ουίλιαμ Τροστ Έκονγκ, που θα μπορούσε να γίνει σπουδαίος προπονητής διότι είναι ηγέτης!»

Διαβάστε ακόμη...