Βγαίνουν οι όμιλοι και πραγματοποιείται η κλήρωση

Από sdna.gr: Ημέρα κλήρωσης είναι η σημερινή στη Super League 2, αφού γίνει ο καταρτισμός των ομίλων.
Πηγή: sdna.gr
Βγαίνουν οι όμιλοι και πραγματοποιείται η κλήρωση

Σήμερα (16:00) διεξάγεται η κλήρωση της Super League 2 για τη σεζόν 2023-24, αλλά απομένουν αρκετές εκκρεμότητες για το νέο πρωτάθλημα, που θα λυθούν στο ΔΣ που θα προηγηθεί.

Βασικό θέμα του ΔΣ είναι ο καταρτισμός των ομίλων, αλλά και τι θα γίνει με το κενό που προέκυψε μετά την αποχώρηση του ΟΦ Ιεράπετρας από το πρωτάθλημα. Βάσει του ΚΑΠ, η διοργανώτρια μπορεί να καλύψει το κενό έως και 10 μέρες πριν από τη σέντρα του νέου πρωταθλήματος, που έχει οριστεί για τις 24 Σεπτεμβρίου, με τον ΑΟ Υπάτου από τη Γ' Εθνική να είναι η επιλαχούσα ομάδα.

Το μόνο σίγουρο για τον καταρτισμό των ομίλων, είναι πως η ΑΕΚ Β θα συμμετέχει στον βόρειο όμιλο μαζί με τον ΠΑΟΚ Β, ενώ Παναθηναϊκός Β και Ολυμπιακός Β θα τοποθετηθούν στον νότιο.

Στο συμβούλιο θα συζητηθεί το καίριο θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου, αλλά και το ποιος θα είναι ο νέος χορηγός του πρωταθλήματος.

Μετά από το ΔΣ που έχει προγραμματιστεί για τις 13:30 στο ξενοδοχείο Holiday Inn Athens Airport, θα ακολουθήσει η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο, μαζί με τις βραβεύσεις των περσινών MVP και των πρώτων σκόρερ.

Διαβάστε ακόμη...