Επιχείρηση: Ελσίνκι

Ημέρα ξεκούρασης η Δευτέρα για την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ που από την Τρίτη το πρωί στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι της πρεμιέρας των ομίλων του Conference League κόντρα στην Ελσίνκι την Πέμπτη στις 19:45.
Πηγή: paok24.com
Επιχείρηση: Ελσίνκι

Ο Δικέφαλος θα προπονηθεί το πρωί της Τρίτης στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για τη Φινλανδία.

Την Τετάρτη οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στην Bolt Arena που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα επιστρέψει τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη.

Το παιχνίδι με την Ελσίνκι βάζει το σύνολο του Λουτσέσκου σε ένα μοτίβο συνεχόμενων παιχνιδιών και ειδικής προετοιμασίας, μιας και ο χρόνος που θα μεσολαβεί μεταξύ των αναμετρήσεων θα είναι ελάχιστος.

Μετά το ματς με την Ελσίνκι ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στα Γιάννινα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΠΑΣ το βράδυ της Κυριακής στις 20:30.

Ακολουθεί εμβόλιμη αγωνιστική με τον Δικέφαλο να φιλοξενεί τον Βόλο στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Τετάρτης (27/9 – 20:30).

Το γεμάτο πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» συνεχίζεται έως τις 5/10 καθώς ακολουθούν τα ματς με Παναθηναϊκό (1/10 – εκτός έδρας) και με Άιντραχτ Φρανκφούρτης (5/10 στην Τούμπα στις 22:00).

Οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων θα δώσουν την ευκαιρία για ανάσες στο σύνολο του Λουτσέσκου καθώς η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση θα είναι στις 22/10 με το ματς κόντρα στον Ατρόμητο, που θα ανοίξει μία νέα σειρά κρίσιμων και συνεχόμενων αγώνων μέχρι τα μέσα Νοέμβρη.

Διαβάστε ακόμη...