Το πρόγραμμα βουνό και οι… διαβολοβδομάδες!

Από paok24.com: Έρχονται πολύ απαιτητικές εβδομάδες μετά τη νίκη επί του Άρη.
Πηγή: paok24.com
Το πρόγραμμα βουνό και οι… διαβολοβδομάδες!

Ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη μέχρι τον Δεκέμβριο, με ταξίδια στο εξωτερικό και εντός έδρας αναμετρήσεις που θα κρίνουν εν πολλοίς το ευρωπαϊκό του μέλλον.

Γενικά, οι επόμενες εβδομάδες είναι κάτι παραπάνω από απαιτητικές, αφού ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια (25.11, 20:15) και στη συνέχεια, Μπενφίκα (29.11, 19:30) και Κολοσσός Ρόδου εντός.

Μετά την αναμέτρηση με τους Ροδίτες θα ακολουθήσει ένα ακόμη παιχνίδι στην Αθήνα, αυτή την φορά απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ λίγες μέρες μετά η ομάδα θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει την Χάποελ Ιερουσαλήμ για το BCL (13.12, 19:30).

Mετά το παιχνίδι με τους Ισραηλινούς θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια με Γαλατά (20.12, 19:30) και Καρδίτσα στο Παλατάκι, ενώ λίγες μέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2023 το σύνολο του Φώτη Τακιανού θα αγωνιστεί απέναντι στον Προμηθέα στην Πάτρα.

* Οι ημερομηνίες και οι ώρες για τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος αναμένεται να γίνουν γνωστές το προσεχές διάστημα.

Διαβάστε ακόμη...