«To έπος της Φρανκφούρτης και τα νέα ΠΑΟΚτσάκια!»

Ένα τεράστιο ευρωπαϊκό βράδυ, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει διπλό στην έδρα της Άιντραχτ μπροστά στα μάτια χιλιάδων ΠΑΟΚτσήδων, που έκαναν κατάληψη στη Φρανκφούρτη, περνά στα βιβλία της ιστορίας, με τους οργανωμένους φίλους του Δικεφάλου από τη γερμανική πόλη να στέλνουν το δικό τους μήνυμα, για τα όσα έζησαν τις προηγούμενες τρεις μέρες.
Πηγή: thessports.gr
«To έπος της Φρανκφούρτης και τα νέα ΠΑΟΚτσάκια!»

Όπως αναφέρει το P.A.O.K. CLUB FRANKFURΤ:

«Τίτλοι τέλους με happy end!
Μεταφράζεται ποικιλοτρόπως για όλα τα γούστα! Έντονα συναισθήματα που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη.
Το έπος της Φρανκφούρτης είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας. Λαοθάλασσα, κυριολεκτικά απο κάθε γωνιά του πλανήτη πέρασε απο τα γραφεία μας, μιας παράφορης μανίας για το συγκεκριμένο αυτό παιχνίδι που του έδινε μέρα με τη μέρα χροιά τελικού!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο αυτό τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του σε αυτό το τριήμερο πάρτι, τους συνδέσμους, οι οποίοι με τη φωνή και τον παλμό τους βοηθώντας και στην υπογεννητικότητα του τόπου βγάλανε νέα ΠΑΟΚτσάκια. Η δε παρουσία τους ήταν καταλητική ώστε να πραγματοποιηθεί μια εντυπωσιακή και πρωτόγνωρη -τόσο για τις γερμανικές αρχές όσο και για εμάς τους ίδιους- πορεία στο σκοτάδι και μέσα απο δάσος προς το γήπεδο! Ένα απόκοσμο σκηνικό που γουστάραμε αφάνταστα και σίγουρα κάτι που δε συνηθίζεται στην έδρα της Άϊντραχτ!

ΠΑΟΚ το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει!
Με σεβασμό σε όλα τα αδέρφια μας,
Auf Wiedersehen.
ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ
P.A.O.K. CLUB FRANKFURΤ».

Διαβάστε ακόμη...