Εγκλωβισμένοι ΠΑΟΚτσήδες στο Μόναχο: «Ζούμε έναν εφιάλτη»

Από paok24.com: Κραυγή αγωνίας από φίλους του Δικεφάλου...
Πηγή: paok24.com
Εγκλωβισμένοι ΠΑΟΚτσήδες στο Μόναχο: «Ζούμε έναν εφιάλτη»

Απίστευτη ταλαιπωρία έχουν υποστεί δεκάδες φίλοι του ΠΑΟΚ και όχι μόνο στο αεροδρόμιο του Μόναχου, εκεί όπου βρίσκονται εγκλωβισμένοι για τέταρτη διαδοχική ημέρα λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης που προκάλεσε χάος στη Βαυαρία.

Παραμένουν εγκλωβισμένοι για 4η συνεχόμενη μέρα, κοιμούνται σε καρέκλες του αεροδρομίου και δεν έχουν καμία απολύτως ενημέρωση από την αεροπορική εταιρεία για το πότε θα αναχωρήσουν πίσω για την Ελλάδα. Ταυτόχρονα παρατηρούν την μία πτήση τους να ακυρώνεται μετά την άλλη και την ίδια ώρα άλλες πτήσεις με διαφορετικό προορισμό να απογειώνονται κανονικά.

«Είναι ανήκουστο να μας εγκλωβίζουν εδώ πέρα. Είμαστε χάλια αυτή τη στιγμή, μόλις ακυρώθηκε μία ακόμα πτήση προς Θεσσαλονίκη λόγω «κακοκαιρίας», ενώ την ίδια ώρα γίνονται κανονικά πτήσεις προς άλλους προορισμούς. Η κατάσταση είναι τραγική, κοιμόμαστε εδώ στις καρέκλες του αεροδρομίου από την Παρασκευή και μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μούτρα μας. Εδώ και δύο μέρες πετάνε κανονικά αεροπλάνα, τα βλέπουμε με τα μάτια μας. Ζούμε έναν εφιάλτη.» δήλωσε στο PAOK24 ένας εκ των φίλων του Δικεφάλου που έχει εγκλωβιστεί στο αεροδρόμιο του Μονάχου.

Ενώ συνέχισε: « Με λίγα λόγια μας έβαλαν να πετάξουμε Παρασκευή βράδυ μέσα στο αεροπλάνο μας κράτησαν μέσα για 3 ώρες και έτσι χάσαμε όλα τα ελεύθερα ξενοδοχεία που υπήρχαν επειδή εκείνη την ημέρα είχαν ακυρωθεί πάνω από 170 πτήσεις Αφού έγινε αυτό ο κόσμος έπιασε όλα τα ξενοδοχεία και αυτά που ήταν ελεύθερα ζητούσαν εξωφρενικά πόσα. Επίσης επειδή έχει έλλειψη προσωπικού μας είπαν ότι αν φύγουμε από το αεροδρόμιο δεν θα ξαναμπούμε διότι δεν έχουν προσωπικό να μας ελέγξει...»

Διαβάστε ακόμη...