Η μεικτή ζώνη του ΑΟ Καλαμάτας-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του Γιόσκο Μιλενκόσκι και του Αναστάσιου Γάτση, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΑΟ Καλαμάτας με 1-3, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΑΟ Καλαμάτας-ΠΑΟΚ

Γιόσκο Μιλενκόσκι:

«Μια σημαντική νίκη σε ένα δύσκολο γήπεδο, ενάντια σε μια πολύ καλή ομάδα που παίζει καλά εναντίον όλων των προηγούμενων αντιπάλων και έχει κερδίσει βαθμούς. Ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη επίσκεψη, διότι ερχόμασταν απευθείας από την Ιταλία και βρισκόμασταν στον δρόμο για μια ολόκληρη εβδομάδα. Επιπλέον, παίξαμε με την απουσία του Βαν Ντεν Ντρις. Το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι οι παίκτες που συμμετείχαν ανέλαβαν όλη την ευθύνη και βοήθησαν να επιτευχθεί μια σημαντική νίκη και να κερδιστούν νέοι τρεις βαθμοί».

Αναστάσιος Γάτσης:

«Η Καλαμάτα είναι μια δυνατή ομάδα με καλή έδρα και ήρθαμε να πάρουμε τη νίκη ξέροντας ότι θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Συνεχίζουμε τα θετικά αποτελέσματα, η ομάδα δένεται συνεχώς και ελπίζουμε σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Θα δούμε καλύτερα πράγματα, ο Τρούχτσεβ είναι έναν μήνα εδώ, το παιδί εργάζεται πολύ σκληρά και μόλις ενσωματωθούμε όλοι στο 100%, πιστεύω θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Τον ΠΑΟΚ τον βλέπουμε πάντα σε τίτλους και τρόπαια. Αυτός είναι ο σκοπός μας και γι' αυτό παίζουμε».

Διαβάστε ακόμη...