Ρεπό στη Ρουμανία για Ράζβαν

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα μέσα από το FORZAonline αναφορικά με την ολοκλήρωση του βασικού σκέλους της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, το αγωνιστικό τμήμα αναχωρεί από το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: forzaonline.gr
Ρεπό στη Ρουμανία για Ράζβαν
Photo Credits: @paokfc.gr website

Αναμενόμενα οι φίλοι του ΠΑΟΚ που συγκροτούν έναν ισχυρό πυρήνα σε Ολλανδία και Γερμανία έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τους «ασπρόμαυρους», ωστόσο, πόλο έλξης αποτέλεσε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας καθώς βρέθηκε στο επίκεντρο.

Στην παρούσα φάση, το πρόγραμμα του Δικεφάλου περιλαμβάνει διήμερο ρεπό και επιστροφή στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας από την Πέμπτη (18.07) ενόψει της ευρωπαϊκής του πρεμιέρας με μία εκ των Μπάνια Λούκα και Εγκνάτια. Εκμεταλλευόμενος το διήμερο ρεπό που χορήγησε στο αγωνιστικό τμήμα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου πήρε αμέσως πτήση για Ρουμανία προκειμένου να περάσει ποιοτικό χρόνο στην πατρίδα του μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο προπονητικό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών στην Ολλανδία είχε να κάνει με την αποφόρτιση και την αποκατάσταση, μετά τα πρώτα 90λεπτα της σεζόν. O Γιόνι Ότο δούλεψε ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Μαγκομέντ Οζντόεφ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης στο γυμναστήριο.

Διαβάστε ακόμη...