To σημερινό πρόγραμμα

Oι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις, αφήνοντας πίσω τους το τρίτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα με αντίπαλο την Τσβόλε.
Πηγή: paok24.com
To σημερινό πρόγραμμα

Ήταν η πρώτη φορά που το πρόγραμμα της προπόνησης την επομένη ενός φιλικού διαφοροποιήθηκε λίγο, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να ξυπνούν στις 8 η ώρα, καθώς μισή ώρα αργότερα έπρεπε να ξεκινήσουν τρέξιμο, με το τεχνικό επιτελείο να δίνει όπως συνηθίζει στις πρωϊνές προπονήσεις έμφαση στη φυσική κατάσταση.

Στη συνέχεια οι παίκτες του "Δικεφάλου" θα παρακολουθήσουν βίντεο από το χτεσινό παιχνίδι, με τον Αναστασιάδη να κάνει ξανά τις παρατηρήσεις του για πράγματα που δε θέλει να βλέπει από τους παίκτες του και για λάθη τους γενικότερα.

Μετά το μεσημεριανό γεύμα το ραντεβού τεχνικής ηγεσίας και παικτών θα δοθεί στο γήπεδο το απόγευμα, εκεί όπου η προπόνηση θα περιλαμβάνει και ασκήσεις με μπάλα.

Είναι πολύ πιθανό αύριο οι παίκτες του ΠΑΟΚ να ξεκουραστούν, καθώς στις προθέσεις του τεχνικού τιμ είναι να δοθεί ρεπό, με τους ποδοσφαιριστές να απέχουν τόσο από την πρωϊνή όσο και από την απογευματινή προπόνηση, ωστόσο η συγκεκριμένη πληροφορία μένει να επιβεβαιωθεί.

Διαβάστε ακόμη...