Αλλαγή δεδομένων

Ο Φακούντο Περέιρα έκανε χαλάρωμα κι από Δευτέρα μπαίνει στις προπονήσεις, ο Ρόμπερτ Μακ υπογράφει το πρωί και το απόγευμα ξεκινάει προπονήσεις, εκεί όπου θα βρίσκονται κι οι τέσσερις Ελληνες διεθνείς Γλύκος, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Σαλπιγγίδης, ενώ από σήμερα μπήκε κανονικά κι ο Ιτάνζ.
Πηγή: novasports.gr
Αλλαγή δεδομένων

Το ρόστερ εμπλουτίζεται με ποδοσφαιριστές έμπειρους, από μονάδες που υπολογίζονται ως βασικοί, από αυτούς που θα κληθούν να σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος στην επικείμενη σεζόν. Η ομάδα σχηματοποιείται και τα δεδομένα πλέον γίνονται πολύ πιο συγκεκριμένα προκειμένου να δημιουργηθεί και πρόσφορο έδαφος για εποικοδομητικά συμπεράσματα.

Οι μέχρι τώρα φιλικοί αγώνες δεν προσφέροντα για συμπεράσματα αναφορικά με το σύνολο, αλλά έδωσαν στοιχεία για το υπάρχον δυναμικό και ποιοι από τους φερέλπιδες νεαρούς μπορούν να υπολογίζονται για το άμεσο μέλλον. Επίσης, αποτέλεσαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μπορέσει η νέα τεχνική ηγεσία να λάβει μια πρώτη γεύση για τους έμπειρους ποδοσφαιριστές που βρήκε στην ομάδα, αν και θα πρέπει η κατάστασή τους να εκτιμηθεί εκ νέου με όλα τα νέα πρόσωπα παρόντα. Στα ευχάριστα της ημέρας, η παρουσία του χαλαρού μεν αλλά ορεξάτου Ιτάνζ. Ο διεθνής Καμερουνέζος τερματοφύλακας μπήκε για πρώτη φορά σε κανονικούς ρυθμούς, είχε ενέργεια και διάθεση, κάτι που φάνηκε καθ' όλη τη διάρκεια της προπόνησης αφήνοντας πιθανότητες για μια ουσιαστική σεζόν στην ομάδα που τον εμπιστεύθηκε κι έδωσε χρήματα για να τον αγοράσει δίχως ποτέ να εξαργυρώσει κάτι από αυτόν.

Μια νέα ομάδα δημιουργείται και θα πρέπει όποιος από το δυναμικό της έχει κάτι θετικό και ουσιαστικό να προσφέρει ν' αξιοποιείται, ειδάλλως η παραμονή του στην ομάδα φαντάζει περιττή και άσκοπη. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τους Μαντούρο, Μάρτενς. Πιο θετικό είναι ως τώρα το πρόσημο για τον Ολλανδό, με τον Βέλγο να προσπαθεί μεν αλλά να μην έχει κάνει τη διαφορά ακόμη. Το αν θα τα καταφέρει είναι κάτι που θα φανεί μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους..

Διαβάστε ακόμη...