Μικρά από Ολλανδία

Κυριακή σήμερα και για όσους ξεκινάτε για μπάνια να ξέρετε ότι εδώ στην Ολλανδία έχει περισσότερε ζέστη! Φθάσαμε στο σημείο να επιζητάμε την «δροσιά» της Ελλάδας...
Πηγή: paok24.com
Μικρά από Ολλανδία

Ντεφορμέ είναι τις δύο τελευταίες μέρες ο Αναστασιάδης! Σα να έχει πιο πολλούς προβληματισμούς. Οι ατάκες έχουν σταματήσει.

Μόνο χθες κάποια στιγμή στην προπόνηση είδε δύο να τρέχουν λίγο... αργά και βαριά και φώναξε: «Έτσι τρέχουν οι καμήλες!»

Στο αθλητικό κέντρο που τώρα είναι ο ΠΑΟΚ θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες και η Ανόρθωση, αλλά και μία ομάδα από το Ντουμπάι που θα πάει εκεί για τρεις εβδομάδες!

Σιγά-σιγά, πολύ σιγά μπαίνει στο κλίμα ο Ιτάνζ! Χθες για παράδειγμα «έσκασε» και το πρώτο χαμόγελο.

Για ευχάριστο οικογενειακό λόγο αναχώρησε χθες για Ελλάδα ο Μελίσσας, ο οποίος επιστρέφει σήμερα με τους Σαλπιγγίδη, Τζαβέλλα, Τζιόλη, Γλύκο.

Αλήθεια είναι ότι χθες όταν πρωτοεμφανίστηκε ο Αργεντινός, οι εκπρόσωποι του Τύπου κοιτούσαν ο ένας τον άλλο. Αλήθεια είναι ότι με μπάλα δεν τον είδαμε. Αλλά το σουλούπι και το παρουσιαστικό, όπως και το τρέξιμό του, δεν φέρνουν τόοοσο πολύ σε ποδοσφαιριστή.

Το παράξενο είναι πώς αυτό τον λεπτοκαμωμένο παίκτη τον έβγαλαν «χοντρό»; Θα περιμένουμε να δούμε και με την μπάλα, αν και τα βίντεο έχουν «μιλήσει», κυρίως για τα τελειώματά του, που είναι το δυνατό του σημείο!

Η χθεσινή ήταν η τρίτη φορά που εδώ στην Ολλανδία ήρθαν άνθρωποι του Μάρτενς για να τον δουν. Στο δεύτερο φιλικό ήταν εδώ και η οικογένειά του.

Μέχρι να υπογράψει και να τελειώνει ο Μακ, από τον ΠΑΟΚ γίνονται όλες οι προσπάθειες για να μην εμφανιστεί πουθενά εκτός ξενοδοχείου. Κρατάνε και μία πισινή...

Διαβάστε ακόμη...