«Μας αντιμετώπισε με έπαρση ο ΠΑΟΚ»

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο γκολκίπερ της SkodaΞάνθης Λουίτζι Τζενάμο και αναφέρθηκε στο χθεσινό ματς της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Μας αντιμετώπισε με έπαρση ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι της Κυριακής (23/08): «Μας έκανε καλό η πεντάρα του ΠΑΟΚ επί της Μπρόντμπι. Εμφανίστηκε με έπαρση ο ΠΑΟΚ. Δεν υποτίμησε την Ξάνθη. Δεν είναι ότι δεν μας θεώρησε καλή ομάδα. Απλά, υπερεκτίμησε τις δυνατότητές του. Έπαιξε με μια ομάδα (σ.σ. Μπρόντμπι) που έκανε πολλά τακτικά λάθη, του έδωσε χώρο, ενδεχομένως να είχε θέμα και με τα κλιματολογικά. Ήταν μια εύκολη νίκη και γι' αυτό χθες έκανε πολλές αλλαγές ο προπονητής . Πήγε να δώσει χρόνο σε παίκτες χωρίς να έχουν πολλές προπονήσεις. Αν είχε προηγηθεί μια δύσκολη νίκη επί της Μπρόντμπι ίσως να μην έκανε τα πειράματα».

Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Μου άρεσε πολύ ο Ζάιρο. Υπερδραστήριος και έμπειρος μαζί. Μπορεί να κάνει τη ζημιά και αυτός και ο Μακ. Έχει καλές μονάδες ο ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι πώς θα τους διαχειριστεί και θα τους κάνει ομάδα. Από τους υπόλοιπους, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον. Δεν υπήρξε κάποιος που να έκανε τη διαφορά. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία με αποτέλεσμα να μην φανεί κάποιος. Έλλειπαν και οι Κάτσε, Πέλκας και όλα αυτά μας ευνόησαν».

Για την Ξάνθη: «Δεν υπάρχει λόγος να χτίζουμε προσδοκίες. Είχαμε ένα καλό ματς χθες και προσδοκάμε για το επόμενο. Έχουμε ένα δύσκολο ξεκίνημα με έξι σερί δύσκολους αγώνες και μετά από αυτά τα παιχνίδια μπορούμε να δούμε πού μπορεί να φτάσει η ομάδα. Εξαρτάται, βέβαια, και σε τι κατάσταση θα βρεθούν και οι υπόλοιπες ομάδες».

Για το πού μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ: «Θεωρώ ότι δεν είναι εύκολο για καμία ομάδα, όχι μόνο τον ΠΑΟΚ, να σπάσει το μονοπώλιο του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός έχει χτίσει μια αυτοκρατορία με μεγάλο μπάτζετ το οποίο δυναμώνει κάθε χρόνο με την είσοδο στους ομίλους. Είναι τυχερός ο ΠΑΟΚ που έχει έναν άνθρωπο σαν τον Σαββίδη που βάζει χρήματα στην ομάδα. Το θέμα είναι αυτά να μετουσιωθούν σε βαθμούς στο γήπεδο. Το καλό είναι ότι υπάρχει η πρώτη ύλη, το χρήμα που στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι το πιο σημαντικό».

Διαβάστε ακόμη...