Ο Κλάους και η στενή σχέση με τα δίχτυα

Από sport24.gr: Ο Στέφανος Αθανασιάδης ανεβάζει στροφές και έχει πετύχει τρία γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς του ΠΑΟΚ, ενώ στα προηγούμενα 18 παιχνίδια που είχε αγωνιστεί είχε σκοράρει πέντε φορές.
Πηγή: sport24.gr
Ο Κλάους και η στενή σχέση με τα δίχτυα

O Στέφανος Αθανασάδης ήταν αυτός που έβαλε τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ απέναντι στην Καλλονή διαμορφώνοντας το 1-0. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο οποίο ο "Δικέφαλος" μπήκε πολύ δυνατά και πίεζε για να προηγηθεί. Ο Κλάους το τελευταίο διάστημα έχει πιο... στενή σχέση με τα δίχτυα και αυτό φυσικά είναι θετικό γι' αυτόν αλλά και για τον ΠΑΟΚ που πάντα περιμένει αρκετές βοήθειες στο σκοράρισμα από τον Έλληνα φορ.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει σκοράρει τρεις φορές στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του "Δικεφάλου" και πιο συγκεκριμένα τα τέρματα του "ήρθαν" στα ματς με αντίπαλο τον Πλατανιά, τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Καλλονή (ο Αθανασιάδης σκόραρε στο ένα από τα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου). Βέβαια το ένα από τα τρία γκολ του Κλάους ήταν με πέναλτι και αυτό έγινε στον αγώνα με την ομάδα των Χανίων, ωστόσο ακόμη και έτσι είναι σημαντικό πως ο Αθανασιάδης αρχίζει πλέον να έχει μεγαλύτερη συχνότητα όσον αφορά τις φορές που σκοράρει.

Πριν από την τελευταία τετράδα αγώνων (με Καλλονή εντός και εκτός έδρας για το Κύπελλο, με Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα), ο Ελληνας φορ είχε παίξει σε 18 ματς και είχε πετύχει πέντε γκολ. Τώρα με τα τρία του γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, δείχνει να αποκτά ρυθμό στο σκοράρισμα και αυτό μπορεί να τον βοηθήσει ψυχολογικά. Άλλωστε, όπως είπε ο Ιγκορ Τούντορ μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή, "είναι σημαντικό για την ψυχολογία ενός επιθετικού να σκοράρει".

Διαβάστε ακόμη...