ΣΑΕΚ ΟΜΗΡΟΣ & ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco: Συνεχίζουν Δυναμικά για 3η Χρονιά

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την ανανέωση της στρατηγικής συνεργασίας με τις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης ΟΜΗΡΟΣ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025. Η επιτυχημένη συνεργασία μας συνεχίζεται με την ίδια δυναμική, καθιστώντας τις ΣΧΟΛΕΣ ΟΜΗΡΟΣ Επίσημο Υποστηρικτή Εκπαίδευσης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco.
ΣΑΕΚ ΟΜΗΡΟΣ & ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco: Συνεχίζουν Δυναμικά για 3η Χρονιά
Photo Credits: @PAOK BC

Η συνεργασία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη κοινών εκπαιδευτικών δράσεων, στην υλοποίηση πρωτοβουλιών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, καθώς και στη διοργάνωση διαγωνισμών και εκδηλώσεων, οι οποίες ενισχύουν την αλληλεπίδραση ανάμεσα στους σπουδαστές και στον κόσμο του αθλητισμού. Κεντρικός στόχος αυτής της συνεργασίας είναι η προώθηση καινοτόμων μεθόδων μάθησης και η αναβάθμιση της πρακτικής εκπαίδευσης των σπουδαστών, με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα Μέσων Ενημέρωσης και Αθλητισμού, και συγκεκριμένα στην ειδικότητα του Προπονητή Αθλημάτων.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, θα διοργανωθούν από κοινού σεμινάρια, ημερίδες και διαλέξεις, προσφέροντας στους σπουδαστές και αποφοίτους των ΣΧΟΛΩΝ ΟΜΗΡΟΣ μοναδικές ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης και εμπλουτισμού των γνώσεών τους, με άμεση σύνδεση με τον αθλητικό τομέα.

Η φιλοσοφία των ΣΧΟΛΩΝ ΟΜΗΡΟΣ στηρίζεται στην παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλών προδιαγραφών, τα οποία ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς εργασίας. Σύμφωνα με έρευνα της ALCOτο ποσοστό απασχόλησης των αποφοίτων ανέρχεται σε άνω του 90%, καταδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα των προγραμμάτων σπουδών.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco στηρίζει ενεργά αυτή την προσπάθεια, παρέχοντας στους αποφοίτους των ΣΧΟΛΩΝ ΟΜΗΡΟΣ σημαντικές ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας μέσω του Γραφείου Διασύνδεσης Εργασίας. Οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις Ημέρες Καριέρας και να διεκδικήσουν θέσεις πρακτικής άσκησης ή μόνιμης εργασίας, ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας.

Με αυτή τη συνεργασία, οι ΣΧΟΛΕΣ ΟΜΗΡΟΣ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco αποδεικνύουν έμπρακτα τη δέσμευσή τους στην υποστήριξη της νέας γενιάς και στην προώθηση της εκπαίδευσης και του αθλητισμού.

Ο Αθλητισμός ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ. Εσύ, θα ακολουθήσεις;

 Για περισσότερες πληροφορίες:

Web: www.omiros.gr
Θεσσαλονίκη: Τσιμισκή 45 | 2311 256610
Λάρισα: Πατρόκλου 14 | 2410 549360
Αθήνα: Ακαδημίας 54 - Βερανζέρου 3 - Χαριλάου Τρικούπη 4 | 210 3806166
Πειραιάς: Αλκιβιάδου 122 | Πλατεία Κοραή | 210 4190854

Διαβάστε ακόμη...