MYO CEL™ & KAE ΠΑΟΚ mateco πρώτη φορά μαζί

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την MYO CEL™ της Cross Pharmaceuticals, η οποία αποτελεί Επίσημο Υποστηρικτή της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
MYO CEL™ & KAE ΠΑΟΚ mateco πρώτη φορά μαζί
Photo Credits: @PAOK BC

Η λιποσωμιακή γέλη τοπικής εφαρμογής MYO CEL™ Biotechnology της Cross Pharmaceuticals με ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης για φυσική φροντίδα των καταπονημένων εξωτερικών σημείων του σώματος, θα σταθεί αρωγός και σύμμαχος των αθλητών του «δικέφαλου του βορρά» πριν και μετά από κάθε αγώνα ή προπόνηση. Τη χορηγική συνεργασία θα συμπληρώσει η παροχή επιπλέον προϊόντων της εταιρείας, προς χρήση από τους φυσικοθεραπευτές του συλλόγου. Συγκεκριμένα ARTHRO CEL™ της λιποσωμιακής σειράς CEL Biotechnology για ανακούφιση των επιβαρυμένων περιοχών γύρω από τις αρθρώσεις και Synergeia® για τόνωση των κάτω άκρων.

Στο πλαίσιο της νέας χορηγικής συνεργασίας, η Cross Pharmaceuticals με τη MYO CEL™ προάγει τον αθλητισμό ως αναπόσπαστο κομμάτι της υγείας αναδεικνύοντας έμπρακτα τις αρχές και αξίες που διέπουν την εταιρεία για πρόληψη, αυτοφροντίδα και προστασία του πολυτιμότερου αγαθού της ζωής, την υγεία.
MYO CEL™ και ποιος σε πιάνει!

Λίγα λόγια για την CROSS Pharmaceuticals

Η Cross Pharmaceuticals μετρά περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας και αδιάλειπτης παρουσίας στον χώρο παροχής υπηρεσιών υγείας για πρόληψη, θεραπεία και αυτοφροντίδα. Με πίστη και αφοσίωση, ενδυναμώνουμε εξακολουθητικά το portfolio των συνταγογραφούμενων (Rx) ιδιοσκευασμάτων μας. Ενισχύουμε διαρκώς τις μακροχρόνιες συνεργασίες μας με τις εταιρίες που εκπροσωπούμε όπως είναι η Verisfield και η Nassington. Επενδύουμε στη παραγωγή καινοτόμων ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ, παραφαρμακευτικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες θεραπευτικές ανάγκες της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.
https://liposoma.gr/myo-cel/

Για περισσότερες πληροφορίες: κα Χαρά Γκίνη Marketing Manager OTC & Consumer Healthcare Products Cross Pharmaceuticals PC | 2114101280 | 6936 842 197

Διαβάστε ακόμη...