Η παρουσίαση της συνεργασίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τη winmasters (vid)

Όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την winmasters από τον πρόεδρο του τμήματος, Θανάση Χατζόπουλο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της winmasters, Θωμά Τζόκα.
Η παρουσίαση της συνεργασίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τη winmasters (vid)
Photo Credits: @PAOK BC

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΠΑΟΚ και η winmasters ενώνουν τις δυνάμεις τους και η ανανέωση αυτής της συνεργασίας, ανακοινώθηκε σήμερα, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena.

Στην κεντρική σάλα του γηπέδου, στο παρκέ, εκεί όπου παίζεται το παιχνίδι και γίνεται η μεγάλη προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ, ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τη winmasters, τη μεγάλη στοιχηματική εταιρία που δραστηριοποιείται με επιτυχία χρόνια στην Ελλάδα και είναι ο Μεγάλος χορηγός της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Θανάσης Χατζόπουλος, εξέφρασε την χαρά του για την ανανέωση της συνεργασίας με τη winmasters, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι μια μέρα χαράς για την ομάδα μας. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον κ. Τζόκα, έναν άνθρωπο με πολλή ποιότητα. Πιστεύω πως έχει καταλάβει μετά από ένα χρόνο συνεργασίας, ότι εμείς προσπαθούμε την ανταποδοτικότητα να τη μεταφράσουμε σε ποιότητα. Θέλω να τον καλωσορίσω και να ευχηθώ να είναι κοντά μας για πολλά χρόνια και μαζί, να φέρουμε τον ΠΑΟΚ, όσο πιο ψηλά γίνεται».

Αναφερόμενος στην προσπάθεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο κ.Χατζόπουλος τόνισε:

«Κάθε χρονιά προσπαθούμε να αυξηθούν τα έσοδα. Ένα… έσοδο που έχει έρθει φέτος στην ομάδα, είναι η αποπληρωμή μίας ρύθμισης, πληρώθηκε η 100η δόση, τέλος Αυγούστου. Ελαφρώσαμε ένα ποσό των 8.000 ευρώ κάθε μήνα και αυτό το ποσό το βάλαμε στο μπάτζετ της ομάδας. Τους επόμενους μήνες θα έχουμε κι άλλες τέτοιες αποπληρωμές. Το φως στο τούνελ πλέον το βλέπουμε μπροστά μας. Το άλλο κομμάτι και πρέπει να δούμε τι φταίει, είναι τα εισιτήρια. Είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε, γιατί φέτος υπάρχει και η καινούργια μέθοδος εισόδου στο γήπεδο, που δυσκολεύει και αποτρέπει ανθρώπους, ειδικά μεγαλύτερης ηλικίας. Υπάρχει αντίκτυπος όχι μόνο στην αγορά του εισιτηρίου, αλλά και κάποιοι φίλοι από το εξωτερικό που αγόραζαν 100-200 εισιτήρια για να μας βοηθήσουν, πλέον πρακτικά κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Είναι μια αρκετά μεγάλη ζημιά για εμάς αυτό. Το γήπεδο είναι του Α.Σ., εμείς δυστυχώς δεν έχουμε κάποια δικαιοδοσία, από διοργανώσεις που γίνονται εδώ, παρά μόνο ζημία».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της winmasters κ.Θωμάς Τζόκας, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την εικόνα και το συναίσθημα που προκαλεί το γήπεδο και ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ:

«Με χαρά ανακοινώνω την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι τρομερό το συναίσθημα να βρίσκεσαι στο κέντρο του γηπέδου. Με τον ΠΑΟΚ και τους ανθρώπους του μας ενώνουν πολλά. Οι κοινές αρχές, η σκληρή δουλειά και η προσπάθεια για διάκριση. Η winmasters γιορτάζει φέτος τα 10 χρόνια λειτουργίας της. Είναι 10 χρόνια εμπιστοσύνης από χιλιάδες παίκτες από όλη την Ελλάδα και από το βήμα αυτό θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου. Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού όλα αυτά τα χρόνια γιατί παρέχουμε ίσως τις κορυφαίες αποδόσεις στην αγορά, ένα πάρα καλό προϊόν στο καζίνο, αλλά το κυριότερο, προσωπική επαφή και εξυπηρέτηση. Έχω όμως έναν ακόμη λόγο για να είμαι χαρούμενος, γιατί μαζί με τον ΠΑΟΚ, σχεδιάζουμε μια σειρά από εκδηλώσεις. Street events για όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης. Το ξεκινήσαμε ήδη από τη Νέα Μηχανιώνα και αύριο, περιμένουμε τους Θεσσαλονικείς στην Πλατεία Αριστοτέλους, μικρούς και μεγάλους, να γνωρίσουν την ομάδα του ΠΑΟΚ, να πάρουν δώρα, συλλεκτικές φανέλες και αυτόγραφα. Καλή επιτυχία στη νέα ομάδα του ΠΑΟΚ».

Αναφερόμενος στη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ και τις προοπτικές που υπάρχουν, ο κ. Τζόκας τόνισε:

«Οι συνεργασίες με λαοφιλείς συλλόγους όπως ο ΠΑΟΚ, βοηθούν τις εταιρίες να καθιερωθούν. Το βλέπουμε από την ανταπόκριση του κοινού και του κόσμου στη Θεσσαλονίκη. Η φετινή χρονιά διαφέρει, γιατί έχουμε περισσότερο χρόνο για να κάνουμε περισσότερα. Η δέσμευση είναι να κάνουμε περισσότερα πράγματα για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης. Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο πιο κοντά στο μπάσκετ και τον ΠΑΟΚ. Για εμάς αυτό έχει σημασία σε σχέση με τα χορηγικά μας προγράμματα. Στόχος μας είναι να μείνουμε στον ΠΑΟΚ, βλέπουμε την προσπάθεια που γίνεται, την προσπάθεια για εξυγίανση. Βλέπω νοικοκύρηδες απέναντι μου. Ελπίζω να είμαστε και τα επόμενα χρόνια εδώ και να πανηγυρίσουμε επιτυχίες. Νομίζω ότι τα καλύτερα έρχονται για τον ΠΑΟΚ και τη winmasters».

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Δημήτρης Κατσίβελης, εκπροσωπώντας όλο το αγωνιστικό τμήμα, δήλωσε:

«Εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου, των προπονητών και του σταφ, ευχαριστούμε τη winmasters που στηρίζει την προσπάθειά και βρίσκεται δίπλα μας. Είναι πολύ σημαντικό, στο δύσκολο έργο που κάνει ο κ.Χατζόπουλος, να έχει δίπλα του άξιους συμπαραστάτες. Καθώς ξεκινά σε μία εβδομάδα και το πρωτάθλημα, θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους. Να έχουμε καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και θα κάνουμε το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ».

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Θανάσης Χατζόπουλος παρέδωσε στον κ. Τζόκα μία φανέλα με τον αριθμό «4», ενώ ο Δημήτρης Κατσίβελης την ολοκαίνουργια ασπρόμαυρη μπάλα του ΠΑΟΚ, με τις υπογραφές όλων των παικτών.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από την παρουσίαση της συνεργασίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τη winmasters με ένα κλικ ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...