Η ΑΛΚΩΝ PEST-CONTROL επίσημος συνεργάτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco για μία ακόμη χρονιά

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την ανανέωσης της συνεργασίας με την εταιρία ΑΛΚΩΝ PEST-CONTROL, η οποία συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 ως επίσημος συνεργάτης.
Η ΑΛΚΩΝ PEST-CONTROL επίσημος συνεργάτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco για μία ακόμη χρονιά
Photo Credits: @PAOK BC

Προφίλ εταιρίας

H ΑΛΚΩΝ PEST – CONTROL ιδρύθηκε στην Κατερίνη το 1999 με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με τη Δημόσια Υγεία και αφορούν εφαρμογές καταπολέμησης εντόμων-τρωκτικών και μικροβιακής απολύμανσης, σε χώρους όπου είτε παράγονται ή διακινούνται τρόφιμα , είτε συναθροίζονται άνθρωποι και οι οποίες εναρμονίζονται πλήρως με τις απαιτήσεις του Ε.Φ.Ε.Τ. και του συστήματος διασφάλισης ποιότητας ISO 22000.

Σήμερα η ΑΛΚΩΝ PEST-CONTROL είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής υπηρεσιών ελέγχου παρασίτων στην Ελλάδα, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και την Κατερίνη, παρέχοντας υπηρεσίες - αποκλειστικά και μόνο με δικά της συνεργεία- στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Θεσσαλίας.

Στόχος της ΑΛΚΩΝ PEST-CONTROL, αλλά και κύριο μέλημα της είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση των αναγκών της επιχείρησης και την ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος. Για το σκοπό αυτό διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και επαρκή στόλο οχημάτων για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Pest-Control και εναρμονίζεται συνεχώς με τις διεθνείς εξελίξεις του τομέα, μέσω της συμμετοχής της σε διεθνείς εκθέσεις και συνέδρια.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία διαθέτει 7 πιστοποιημένα συστήματα: ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015, ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2015, ΕΛΟΤ ISO 45001:2018 , ΕΝ 16636:2015, ISO 26000 , PCC CERTIFIED & COVID-19.Η εταιρεία μας επίσης είναι ασφαλισμένη έναντι αστικής ευθύνης προς τρίτους.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:
ΚΑΤΕΡΙΝΗ, Τερζοπούλου 53
2351046300

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Ελ.Βενιζέλου 15 Νεάπολη
2310245200

Website:  www.pest-control.gr  

Email: [email protected]

Διαβάστε ακόμη...