Ο δρόμος του ΠΑΟΚ mateco για τους ομίλους του BCL

Από την ημιτελική φάση του τρίτου προκριματικού ομίλου και με αντίπαλο την νικήτρια του αγώνα Caledonia Gladiators (Μ. Βρετανία) – CSM Oradea (Ρουμανία), θα ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ mateco την πορεία του στην Ευρώπη και την προσπάθεια να προκριθεί στους ομίλους του Basketball Champions League.
Ο δρόμος του ΠΑΟΚ mateco για τους ομίλους του BCL
Photo Credits: @PAOK BC

Εφόσον προκριθεί στον τελικό του προκριματικού ομίλου, ο ΠΑΟΚ mateco θα αντιμετωπίσει το νικητή του άλλου ημιτελικού, εκεί όπου ο Γαλλική Cholet θα βρεθεί απέναντι στην ομάδα που θα επικρατήσει στον άλλο προημιτελικό, μεταξύ Aliaga Petkim Spor (Τουρκία) – Heroes Den Bosch (Ολλανδία).

Δύο αγώνες έχει λοιπόν μπροστά του ο ΠΑΟΚ mateco, στα μέσα Σεπτεμβρίου (15-22), κι αυτά τα δύο παιχνίδια τα οποία θα πρέπει να κερδίσει για να βρεθεί στους ομίλους του BCL θα είναι και τα πρώτα επίσημα ματς της νέας σεζόν!

Μέσα στον Ιούλιο θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τους αγώνες των προκριματικών, όπως οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής, αλλά και οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες.

Εφόσον ο ΠΑΟΚ καταφέρει να φτάσει ως το τέλος και πάρει την πρόκριση, θα τοποθετηθεί στον δεύτερο όμιλο της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης, όπως προέκυψε από την κλήρωση που ακολούθησε. Στον δεύτερο όμιλο, είναι ήδη η πρωταθλήτρια του BCL, Unicaja Malaga, η πρωταθλήτρια Βελγίου Οστάνδη και η King Szczelin, η δευτεραθλήτρια Πολωνίας. Η κανονική περίοδος του Basketball Champions League είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την 1η Οκτωβρίου 2024.

Διαβάστε ακόμη...