Κι επίσημα ο ΠΑΟΚ για τη διοργάνωση του προκριματικού του ομίλου στο BCL

O ΠΑΟΚ εξέφρασε και επίσημα την πρόθεσή του να φιλοξενήσει τον προκριματικό του όμιλο στο Basketball Champions League. Έστειλε το αίτημα και περιμένει την απόφαση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Πηγή: sdna.gr
Κι επίσημα ο ΠΑΟΚ για τη διοργάνωση του προκριματικού του ομίλου στο BCL
Photo Credits: @paokbc.gr website

Ο ΠΑΟΚ έστειλε και επίσημα το αίτημα στο BCL, για την διοργάνωση του τρίτου προκριματικού ομίλου στο PAOK Sports Arena, πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις για να καταφέρει να φιλοξενήσει στη Θεσσαλονίκη το συγκεκριμένο γκρουπ, με το SDNA να έχει ενημερώσει σχετικά με αυτή τη διάθεση των ασπρόμαυρων.

Η απόφαση του BCL, για τις πόλεις που θα διοργανώσουν τους τέσσερις προκριματικούς ομίλους, αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και ο ΠΑΟΚ ελπίζει να πείσει τους ιθύνοντες της διοργάνωσης για να έρθει το τρίτο γκρουπ στη Θεσσαλονίκη.

Τα κριτήρια είναι αρκετά, όπως γήπεδα, ξενοδοχεία, εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν τις ομάδες και τα μέλη τους στο διάστημα 15-22 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στα προκριματικά του BCL και θα τεθεί αντιμέτωπος με το νικητή του ζευγαριού Καλεντόνια Γκλαντιέιτορς (Μ. Βρετανία) – Οραντέα (Ρουμανία). Αν νικήσει και προκριθεί στον τελικό εκεί θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των Πετκιμσπόρ (Τουρκία), Ντεν Μπος (Ολλανδία) και Σολέ (Γαλλία).

Διαβάστε ακόμη...