Η μετάδοση των προκριματικών του ΠΑΟΚ στο BCL

Πού θα δουν οι φίλοι του Δικεφάλου τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης;
Πηγή: paok24.com
Η μετάδοση των προκριματικών του ΠΑΟΚ στο BCL
Photo Credits: @PAOK BC

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την προκριματική φάση του BCL, η οποία θα διεξαχθεί στην Αττάλεια, εκεί όπου θα συμμετάσχει και ο ΠΑΟΚ, για να διεκδικήσει την πρόκριση στη regular season.

Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει την διαδρομή του από τα ημιτελικά και θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Καλεντόνια (Μεγάλη Βρετανία) – Οραντέα (Ρουμανία) την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 19:00 και – αν προκριθεί – τότε θα βρει μπροστά του μία εκ των Σολέ (Γαλλία), Πετκίμ (Τουρκία) ή Ντεν Μπος (Ολλανδία). Αν οι ασπρόμαυροι προκριθούν στη regular season, θα βρεθούν στο Group B μαζί με την Μάλαγα, την Οστάνδη και τη Τσέτσιν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, τα προκριματικά του BCL μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι της FIBA στο YouTube. Έγινε μια κρούση προς την Cosmote TV που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης στην Ελλάδα, χωρίς να υπάρχει σε πρώτη φάση μεγάλη ανταπόκριση.

Αρχές της εβδομάδας θα γνωρίζουμε αν θα υπάρχει μετάδοση από κάποιο τηλεοπτικό κανάλι, κάτι που φαίνεται να συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα για τους φίλους του ΠΑΟΚ να δουν τα προκριματικά του BCL μέσω YouTube.

Διαβάστε ακόμη...