BCL: Μαθαίνει αντίπαλο ο ΠΑΟΚ

Σήμερα το παιχνίδι Οραντέα-Καλεντόνια Γκλαντιέιτορς παρουσία Καντσελιέρι.
Πηγή: paok24.gr
BCL: Μαθαίνει αντίπαλο ο ΠΑΟΚ
Photo Credits: @PAOK BC facebook

Η ώρα των προκριματικών του Basketball Champions League, φτάνει για τον ΠΑΟΚ, αφού την προσεχή Πέμπτη στις 19:00, θα αντιμετωπίσει μία εκ των Οραντέα, Καλεντόνια Γκλαντιέιτορς, στον ημιτελικό του γκρουπ από το οποίο θα προκύψει το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Ο αντίπαλος του θα προκύψει από τη σημερινή αναμέτρηση (19:00) της Οραντέα με την Καλεντόνια Γκλαντιέιτορς, με τους Ρουμάνους να έχουν τον τίτλο του φαβορί, κόντρα στους Σκωτσέζους.

Απόψε επίσης (21:30), η τουρκική Πετκιμσπόρ αντιμετωπίζει την ολλανδική Ντεν Μπος, στο άλλο μονοπάτι, από το οποίο μπορεί να προκύψει αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ, εφόσον βρεθεί στον τελικό του Σαββάτου. Όποια πάρει τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι, θα αντιμετωπίσει τη Σολέ στον ημιτελικό και έπειτα θα προκύψει ο τελικός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μάσιμο Καντσελιέρι βρίσκεται από σήμερα στην Αττάλεια και θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Οραντέα με την Καλεντόνια Γκλαντιέιτορς, ενώ η αποστολή του ΠΑΟΚ, αναμένεται να ταξιδέψει αύριο στην Τουρκία.

Τα παιχνίδια των προκριματικών μεταδίδονται από το καλάθι της FIBA στο Youtube και παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση από την οποία θα προκύψει ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ την Πέμπτη.

Διαβάστε ακόμη...