Ο ΠΑΟΚ mateco στην Αττάλεια με αντίπαλο την Oradea (pics)

Ο ΠΑΟΚ mateco ταξιδεύει σήμερα για την Αττάλεια και η Oradea από τη Ρουμανία θα είναι το πρώτο εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεράσει η ομάδα, για να φτάσει στον τελικό του τρίτου προκριματικού ομίλου του Basketball Champions League. Η Ρουμανική ομάδα νίκησε με χαρακτηριστική άνεση (90-59) τους Caledonia Gladiators και θα βρεθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ mateco το απόγευμα της Πέμπτης, στον πρώτο ημιτελικό του τρίτου προκριματικού ομίλου.
Ο ΠΑΟΚ mateco στην Αττάλεια με αντίπαλο την Oradea (pics)
Photo Credits: @PAOK BC facebook

Ο αγώνας που θα ξεκινήσει στις 19:00, θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του BCL στο Youtube.

Αύριο το βράδυ (21:30) θα διεξαχθεί και ο δεύτερος ημιτελικός, με αντιπάλους την Cholet από τη Γαλλία και την Aliaga Petkim από την Τουρκία, με το νικητή να είναι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τελικό, εφόσον η ομάδα μας θα έχει ξεπεράσει το εμπόδιο της Oradea.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco αναχωρεί σήμερα το πρωί (09:30) για την Κωνσταντινούπολη και από εκεί θα μεταβεί στην Αττάλεια, όπου αναμένεται να φτάσει στις 13:45. Το απόγευμα (19:00) είναι προγραμματισμένη και η πρώτη προπόνηση της ομάδας στην Αττάλεια, εκεί όπου βρίσκεται από χθες ο Massimo Cancellieri. Ο Ιταλός προπονητής παρακολούθησε χθες τα δύο παιχνίδια που τον ενδιέφεραν για τη συνέχεια των προκριματικών.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ mateco, της οποίας ηγούνται ο Πρόεδρος Θανάσης Χατζόπουλος και το μέλος του ΔΣ Αντώνης Τσαλόπουλος, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: 

Παναγιώτης Λέφας, Cedric Henderson Jr., Devonte Upson, Jake Forrester, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Νίκος Περσίδης, Δημήτρης Κατσίβελης, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Frank Bartley, Shavar Reynolds Jr. και Rocky Kreuser.

Διαβάστε ακόμη...