ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, με υπομονή, επιμονή και δυνατή φωνή!

Μετράμε πλέον αντίστροφα για το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης, τον πρώτο ημιτελικό του FIBA Europe Cup.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, με υπομονή, επιμονή και δυνατή φωνή!
Photo Credits: @PAOK BC

Ο ΠΑΟΚ mateco υποδέχεται τη Cholet και το PAOK Sports Arena θα είναι κατάμεστο, καθώς ΟΛΑ τα εισιτήρια του αγώνα έχουν διατεθεί.

Ο αγώνας της Τετάρτης (26/3), θα ξεκινήσει στις 20:15 και είναι πολύ σημαντικό οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να προσέλθουν το συντομότερο δυνατό στο γήπεδο, για να αποφύγουν την ταλαιπωρία και τον συνωστισμό της τελευταίας στιγμής, αλλά και για να δώσουν από νωρίς την απαραίτητη ώθηση και ενέργεια στους παίκτες μας, ενόψει της μεγάλης μάχης που θα ακολουθήσει.Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο (2) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Είναι πολύ σημαντικό επίσης, ΟΛΟΙ οι φίλαθλοι να προσθέσουν και να ταυτοποιήσουν το εισιτήριό τους στην εφαρμογή Gov.gr wallet, ακολουθώντας τη διαδικασία που προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία προκειμένου να έχουν πρόσβαση στο PAOK Sports Arena.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή (που διατίθεται δωρεάν σε Apple Store και Google Play) είναι απαραίτητη η χρήση των προσωπικών κωδικών TaxisNet/web banking, καθώς και η κατοχή επιβεβαιωμένου αριθμού κινητού τηλεφώνου στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, με υπομονή, επιμονή και δυνατή φωνή!

Διαβάστε ακόμη...