Έφτασε στη Γαλλία η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco
SHARE:

Με αρχηγό αποστολής τον Πρόεδρο Θανάση Χατζόπουλο, από δίπλα του τον αντιπρόεδρο Βασίλη Τριλυράκη και τον σύμβουλο και μεγάλο χορηγό Αντώνη Τσαλόπουλο και με αισιοδοξία για την πρόκριση πάτησε το πόδι της στη Γαλλική πόλη Rennes η ομάδα του ΠΑΟΚ. Μαζί στο ταξίδι και οι φίλαθλοι που συνοδεύουν την αποστολή και οι οποίοι αύριο το βράδυ θα ενώσουν τη φωνή τους με τις φωνές των υπολοίπων φιλάθλων του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στο «La Meilleraie”, από την Ελλάδα, τη Γερμανία, τη Γαλλία και άλλες χώρες της Κεντρικής Ευρώπης.
Απόψε το βράδυ στις 20:00 (Ώρα Ελλάδας) είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco στη Γαλλία και εκεί θα κάνει τις τελευταίες δοκιμές ο Massimo Cancellieri, που έχει μαζί του και τους 14 παίκτες της ομάδας.
Ο πιο έμπειρος όλων, ο Δημήτρης Κατσίβελης, λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής από τη Θεσσαλονίκη, μίλησε για τη μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ mateco:
«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και με τη βοήθεια του κόσμου που θα είναι μαζί μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό, να πάρουμε την πρόκριση».
Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε σε αυτά που πρέπει να κάνει η ομάδα για να φτάσει στη νίκη και στην πρόκριση:
«Χρειάζεται να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά. Η Cholet είναι μία πολύ καλή ομάδα ειδικά μέσα στην έδρα, πολύ αθλητική που θέλει να έχει τον έλεγχο του αγώνα από νωρίς. Πρέπει να το σταματήσουμε αυτό, να μπούμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, να αποτρέψουμε τη Cholet να πάρει την κυριαρχία του παιχνιδιού και με διάρκεια να πάρουμε τη νίκη».