Παίζει τα ρέστα του στο "Παλατάκι"!

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ για τη φάση των ομίλων του Eurocup, υποδεχόμενη στο "Παλατάκι" την Avtodor Saratov...
Παίζει τα ρέστα του στο "Παλατάκι"!

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης (9/12) στις 19:00 στην PAOK Sports Arena, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score ης σελίδας μας.

O Δικέφαλος μετά το διπλό της περασμένης Πέμπτης στην Πόλη επί της Μπεσίκτας, κράτησε ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στο  Last 32 του Eurocup και παίρνοντας και τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν (Saratov εντός και Lietuvos εκτός), είναι βέβαιο πως θα τα καταφέρει!

Αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο τεχνικός της ομάδας, έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους και παρά την ήττα στην Πάτρα το Σάββατο και κυρίως με τον τρόπο που αυτή ήρθε, η ομάδα θα τα δώσει όλα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Έναν αντίπαλο  που είναι μια ιδιαίτερα φορμαρισμένη ομάδα με πολύ ταλέντο, που δίνει εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι χτυπώντας κυρίως στον δευτερεύοντα αιφνιδιασμό. Διαθέτει σπουδαίους σουτέρ έξω από τα 6,75 και υποστηρίζει αυτό το στυλ παιχνιδιού με πολλά επιθετικά ριμπάουντ.

Θυμίζουμε ότι στο παιχνίδι του α' γύρου οι Ρώσοι είχαν επικρατήσει με 90-68, αν και ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ ανταγωνιστικός στα πρώτα δύο δεκέλεπτα (41-38) στο ημίχρονο!  H τρίτη περίοδος ήταν καταστροφική για τον ΠΑΟΚ που δεν συνέχισε στον ίδιο καλό ρυθμό του πρώτου και δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον πολύ γρήγορο ρυθμό της Avtodor, που με επί μέρους σκορ 31-15, ξέφυγε 72-53!

Όπως επεσήμανε ο Γιώργος Δέδας στις δηλώσεις του για το παιχνίδι...  "Δεν μας αγχώνει το ότι είναι η πρώτη ομάδα στο Eurocup σε μέσο όρο πόντων, αλλά και σε rating. Είναι ομάδες που θέλει να έχει πολλές κατοχές, θέλουν να παίζουν πολλή επίθεση, να σουτάρουν πολύ και στο τελευταίο παιχνίδι με τη Lietuvos έβαλαν πάνω από 100 πόντους. Σκοράρουν πολύ και παίζουν για τους παίκτες τους και μας προβληματίζει πως θα πάμε στο ματς στα δικά μας μέτρα. Το ότι είναι η πρώτη ομάδα στο Eurocup λέει πολλά για την ποιότητα τους. Ο κόουτς θέλει να μην τους αφήσουμε να παίξουν άνετα, όπως κάναμε και στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα μας στη Ρωσία. Τα πράγματα βεβαίως είναι κάπως διαφορετικά γιατί έχουν και αυτοί αλλαγές στη θέση του πλέι μέικερ, αλλά και εμείς έχουμε τώρα τον Σόφο στην ομάδα μας".

Θυμηθείτε πώς έχει αυτή τη στιγμή η βαθμολογία στον όμιλό μας, από τον οποίον προκρίνονται στην επόμενη φάση τέσσερις ομάδες:

Group EWLZenit St Petersburg 71Avtodor Saratov 62Besiktas Sompo Japan Istanbul35Szolnoki Olaj35PAOK Thessaloniki35Lietuvos Rytas Vilnius26

Και το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής:

Avtodor Saratov -  Szolnoki Olaj

Lietuvos Rytas Vilnius - PAOK Thessaloniki

Besiktas Sompo Japan Istanbul - Zenit St Petersburg 

Όλα τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστική θα γίνουν στις 16/12

 

 

Διαβάστε ακόμη...