Η μεικτή ζώνη του Αμύντας - ΠΑΟΚ

Οι δηλώσεις του Άγγελου Αγγελίδη, μετά την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αμύντα, στο πλαίσιο της Β' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Μπάσκετ γυναικών.
Η μεικτή ζώνη του Αμύντας - ΠΑΟΚ
Photo Credits: @acpaok

Άγγελος Αγγελίδης:

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη στο εναρκτήριο παιχνίδι του κυπέλλου. Πληρώσαμε τα δύο πολύ κακά δεκάλεπτα, το πρώτο και το τρίτο, στα οποία αμυντικά δεχτήκαμε σύνολο 50 πόντους, και φτάσαμε στο σημείο να κυνηγάμε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν στα μέτρα μας. Παρόλα αυτά είδαμε ότι η αντίπαλη ομάδα πήρε αρκετούς πόντους από τις Ελληνίδες του, πάνω από 40, μπράβο στον Αμύντα και καλή του συνέχεια στον θεσμό του κυπέλλου. Εμείς σκύβουμε το κεφάλι, έχουμε πολύ δουλειά ακόμα.

Είμαστε μία καινούργια ομάδα, και πληρώνουμε τα λίγα φιλικά τα οποία είχαμε στην περίοδο της προετοιμασίας. Θέλουμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανσερραϊκό. Να δώσω συγχαρητήρια στις παίκτριες μου για την προσπάθεια, αν και έπρεπε να είμαστε πολύ πιο ανταγωνιστικοί για να διεκδικήσουμε κάτι από την αναμέτρηση». 

Διαβάστε ακόμη...