Εξαιρετικός στην «πρεμιέρα» ο ΠΑΟΚ!

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Μπάσκετ γυναικών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Πανσερραϊκού με 65-55, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.
Εξαιρετικός στην «πρεμιέρα» ο ΠΑΟΚ!
Photo Credits: @acpaok

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Πράπα, Τρονγκ, Σταματάκη, Μπρουνέλ και Χόμπι. 

Στο πρώτο δεκάλεπτο, μπορεί ο Πανσερραϊκός να πήρε προβάδισμα στα πρώτα λεπτά, 2-6, ωστόσο στη συνέχεια ο Δικέφαλος ανέβασε ρυθμό και έκανε την ανατροπή, 13-7. Με σταθερά καλή εμφάνιση και στα δύο μέρη του γηπέδου, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ επέκτειναν το προβάδισμα τους, με τελικό σκορ του πρώτου δεκαλέπτου να είναι 18-9. 

Δυναμικά ξεκίνησε στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ, ανεβάζοντας περισσότερο ρυθμό. Με σύμμαχο την εξαιρετική του άμυνα, αλλά και τις ώριμες αποφάσεις στην επίθεση, οι «ασπρόμαυρες» πήραν διψήφιο προβάδισμα, 29-15. Η συνέχεια ήταν η ίδια, με τον ΠΑΟΚ να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενος στο σκορ με 36-17. 

Στην επανάληψη, οι παίκτριες του Δικεφάλου... τιμώρησαν την ζώνη του Πανσερραϊκού με μακρινά σουτ, τα οποία αύξησαν κατακόρυφα την διαφορά, 41-20. Σ' ένα δεκάλεπτο στο οποίο ο ΠΑΟΚ επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό του, η διαφορά έμεινε σε υψηλά επίπεδα έως το τελικό 49-32. 

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε δραματικά, με τον ΠΑΟΚ να κάνει άψογη διαχείριση του προβαδίσματος του. Στα τελευταία λεπτά, οι αντίπαλες έκαναν μία προσπάθεια να επιστρέψουν, ωστόσο το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν, κάπως, την διαφορά, με το τελικό 65-55 να δίνει το ροζ φύλλο αγώνα στον ΠΑΟΚ. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Άγγελου Αγγελίδη, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και ώρα 13:45, εκτός έδρας, κόντρα στον Αθηναϊκό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ γυναικών. 

Τα δεκάλεπτα: 18-9, 36-17, 49-32, 65-55

ΠΑΟΚ (Αγγελίδης): Πράπα 10, Κουμαντσιώτου, Ζορμπαλά, Τρονγκ 9(2), Μυλωνάκη 10(2), Μιχαηλίδου Ε. 4, Μιχαηλίδου Κ. 3(1), Σταματάκη 5, Μπρουνέλ 2, Χόμπι 22.

Διαβάστε ακόμη...