Με την εκπληκτική παρουσία του Κόσμου του τελείωσε την σειρά ο ΠΑΟΚ!
SHARE:

Οι παίκτριες του Δικεφάλου μπήκαν αποφασισμένες από το πρώτο λεπτό για τη νίκη. Με την Πίτρτι να... πυροβολεί από την γραμμή των τριπόντων, οι «ασπρόμαυρες» πήραν από νωρίς διαφορά, 16-8, την οποία μετά από καλάθι της Σταματάκη έφτασαν σε διψήφια επίπεδα, 20-10. Με πολύ καλή εικόνα και στις δύο πλευρές του γηπέδου, το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε στο 28-15 για τον ΠΑΟΚ.
Κυριαρχικό ξεκίνημα και στο δεύτερο δεκάλεπτο για τις παίκτριες του Δικεφάλου, οι οποίες με επιθετική πρωταγωνίστρια την Πίτρι... εκτόξευσαν την διαφορά, 40-17. Οι αντίπαλες έβγαλαν μία μικρή αντίδραση, 42-27, ωστόσο με Πράπα, Κ. Μιχαηλίδου, Πίτρι και Τρονγκ, ο Δικέφαλος αύξησε και πάλι την διαφορά, 52-31, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενος στο σκορ με 52-33.
Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι «ασπρόμαυρες» έκαναν διαχείριση του προβαδίσματος που είχαν... χτίσει, και παρά την μείωση του σκορ, 52-41, διατήρησαν την ψυχραιμία τους, αυξάνοντας και πάλι την διαφορά, 58-41. Ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό της αναμέτρησης. το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε στο 67-48.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα στον αντίπαλο, να πιστέψει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση. Με ώριμες αποφάσεις, και παίζοντας παράλληλα με τον χρόνο, οι παίκτριες του Δικεφάλου διατηρούσαν σταθερά το διψήφιο προβάδισμα τους, παίρνοντας τη νίκη με 75-65, το οποίο έφερε και το 2-1 στην σειρά.
Έτσι, ο Δικέφαλος κατέκτησε την όγδοη θέση στο πρωτάθλημα, παραμένοντας η μακροβιότερη ομάδα στην Α1 Μπάσκετ γυναικών.
Στα αξιοσημείωτα, η συγκλονιστική παρουσία του Κόσμου του ΠΑΟΚ, ο οποίος έδωσε απίστευτη ενέργεια στις παίκτριες του Δικεφάλου, και συνέβαλλε με την παρουσία του τα μέγιστα ώστε να επιτευχθεί η νίκη και το τέλος της σειράς.
Τα δεκάλεπτα: 28-15, 52-33, 67-48, 75-65
ΠΑΟΚ (Αγγελίδης): Πίτρι 27(3), Πράπα 9(1), Κουμαντσιώτου, Ζορμπαλά, Τρουόνγκ 11(1), Μυλωνάκη 5(1), Μιχαηλίδου Κ. 15(3), Σταματάκη 4, Χόμπι 4.
Παρακολουθήστε ξανά τον αγώνα: