Στα ασπρόμαυρα ο Φόρεστερ (vid)

Νέα προσθήκη στη ρακέτα για τον ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Στα ασπρόμαυρα ο Φόρεστερ (vid)

Μετά την ανακοίνωση του Τζάκσον “Ρόκι” Κρούζερ χθες, ο ΠΑΟΚ προχωράει και σε δεύτερη κίνηση για την ενίσχυση του κοντά στο καλάθι. Ο 25χρονος, ύψους 2.02, φόργουορντ-σέντερ, Τζέικ Φόρεστερ αποτελεί την επόμενη επιλογή του Μάσιμο Καντσελιέρι για τη ρακέτα, με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία και τον Αμερικανό να βρίσκεται για πρώτη φορά στην καριέρα του σε αυτό το επίπεδο.

Ο Φόρεστερ ξεκίνησε από το πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, ακολούθησε για τρία χρόνια το Τεμπλ και το 2022-2023 αποφοίτησε από το Σεντ Λούις, με 6.7 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και σχεδόν μία τάπα ανά αγώνα. Πέρσι, πέρασε για πρώτη φορά τον Ατλαντικό και βρέθηκε στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, για λογαριασμό των Άρτλαντ Ντράγκονς. Εκεί, σε 33 παιχνίδια, είχε 12.5 πόντους (60.4% δίποντο, 67% βολές) και 6.2 ριμπάουντ σε 20.6 λεπτά ανά αγώνα.

Πλην της περίπτωσης Μπάρτλεϊ, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο με τους ξένους του (Ρέινολντς, Κρούζερ, Χέντερσον Τζούνιορ και τώρα Φόρεστερ). Παίκτες που είναι σε σχετικά νεαρή ηλικία, που έχουν 1-2 χρόνια εμπειρία από Ευρώπη, που δεν κοστίζουν πολύ και παράλληλα τους δίνει την ευκαιρία να βγάλουν κίνητρο και χαρακτηριστικά στο επόμενο επίπεδο.

Δείτε τον Φόρεστερ εν δράσει:

Διαβάστε ακόμη...